ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χτυπάει" Μπουονανότε!

"Χτυπάει" Μπουονανότε!

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως Ολυμπιακός ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Ρίβερ Πλέιτ, Ντιέγκο Μπουονανότε.

Πρόταση για τον Μπουονανότε θα κάνει τις προσεχείς μέρες ο Ολυμπιακός όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα elcomercial.com δημοσιεύει τη συγκεκριμένη πληροφορία τονίζοντας παράλληλα ότι και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει, επιθυμώντας να έρθει στον Πειραιά, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να αποτελεί τον άνθρωπο-κλειδί στην υπόθεση.

Το άρθρο αναφέρει επίσης ότι για τον Μπουονανότε υπάρχει πρόταση από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής, με τους διοικούντες τη Ρίβερ να σκέφτονται την παραχώρησή του όπως και του Ραφίνο Νούνες Μόρι στην Μπενφίκα αντί 8,5 εκ. ευρώ, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία και να γίνουν κινήσεις με στόχο την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους μέσα στο 2011.

Την πρόθεση του Ολυμπιακού να καταθέσει πρόταση για τον ύψος 1,61μ. ποδοσφαιριστή την επιβεβαιώνει και η ιστοσελίδα lagaceta.com όπως και η La Pagina millonaria.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε από το 2006 και μετά έχει παίξει σε 94 παιχνίδια πρωταθλήματος (Clausura και Apertura) και έχει σημειώσει 25 γκολ. Έχει φορέσει μια φορά την φανέλα της Αργεντινής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ενώ ήταν πέντε φορές διεθνής με την U-20 την σεζόν 2007-08.

Τον Δεκέμβριο του 2009 είχε ένα πολύ άσχημο αυτοκινητιστικό ατύχημα, το οποίο κόστισε την ζωή σε τρεις συνεπιβάτες του, ενώ ο ίδιος από καθαρή τύχη έμεινε στη ζωή. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους έγινε στις 17 Απριλίου 2010 κόντρα στην Γοδόι Κρουζ, όταν πέρασε ως αλλαγή στο ματς αντί του Ντιέγκο Μπαράντο (νίκη της Ρίβερ με 2-1).

Βίντεο με τον Ντιέγκο Μπουονανότε

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ