ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρότειναν τον Άιρλαντ!

Πρότειναν τον Άιρλαντ!

Τον διεθνή Ιρλανδό μέσο της Άστον Βίλα, Στίβεν Άιρλαντ, που ανήκει στην Μάνστεστερ Σίτι, πρότειναν στον Ολυμπιακό. Πολύ καλή όσο και ακριβή περίπτωση

Πρόταση από μάνατζερ που προτείνουν τον Ιρλανδό διεθνή Στίβεν Άιρλαντ, έφτασε πρωτοχρονιάτικα στα Γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως αποκαλύπτει το Redplanet.gr .

O 24χρονος χαφ πήγε δανεικός φέτος από την Μάντσεστερ Σίτι στην Άστον Βίλα, αλλά τσακώθηκε με τον Ζεράρ Ουγιέ και προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ως το καλοκαίρι. Αρκετά ακριβή η περίπτωσή του.

Μία πρόταση βόμβα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν την Πρωτοχρονιά. Αφορά διεθνή Βρετανό ποδοσφαιριστή, από μεγάλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Πρόκειται για τον Στέφεν Άϊρλαντ της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Νοτιοιρλανδός μέσος ανήκει στη Σίτι, αλλά από τις αρχές της σεζόν παίζει δανεικός στην Άστον Βίλα, στην οποία έχει δέκα συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα κι αρκετές ακόμη σε κύπελλο, Λιγκ καπ και Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Άϊρλαντ, που είναι έξι φορές διεθνής (τέσσερα γκολ), θεωρείται αυθεντικό ταλέντο, αλλά στην Σίτι ο Μαντσίνι με τόσους σταρ που έχει προτίμησε να τον δώσει αλλού για να παίζει, ενώ στην Βίλα ήρθε σε ρήξη με τον Ζεράρ Ουγιέ.

Η Άστον Βίλα με τη σύμφωνη γνώμη της Σίτι, δίνει τον Άϊρλαντ δανεικό έως το καλοκαίρι κι από εκεί και πέρα τον πουλάει.

Είναι θέμα του Ολυμπιακού πλέον αν θα ενδιαφερθεί, καθώς ο Άϊρλαντ είναι μεν πολύ καλός μέσος, αλλά είναι και μία αρκετά ακριβή περίπτωση...

Ο Άιρλαντ είναι γεννημένος το 1986 και ξεκίνησε την καριέρα του στους Κομπλ Ράμπλερς. Το 2001 πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία έπαιξε μέχρι φέτος 138 αγώνες, σημειώνοντας 16 γκολ, πριν πάρει μεταγραφή για την Άστον Βίλα. Έχει παίξει 6 φορές με την Εθνική Ιρλανδίας σκοράροντας μάλιστα 4 γκολ, αλλά η καριέρα του στην Εθνική διακόπηκε απότομα όταν έγινε πρωταγωνιστής σε ένα αλήστου μνήμης επεισόδιο.

Τον Σεπτέμβριο του 2007 παραμονές του αγώνα με την Τσεχία, ο κόουτς των Ιρλανδών Στιβ Στόουντον τον πληροφόρησε ότι είχε πεθάνει γιαγιά του, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από την κοπέλα του παίκτη. Ο Στόουντον του εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήριά του και μάλιστα του διέθεσε ιδιωτικό αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ιρλανδία για την κηδεία.

Τα βρετανικά media, όμως, ανακάλυψαν ότι η γιαγιά του Άιρλαντ ήταν σώα και αβλαβής και έχαιρε άκρας υγείας. Ο παίκτης άλλαξε την ιστορία του αποκαλύπτοντας ότι ο παππούς του είχε παντρευτεί δυο φορές, οπότε είχε και δυο γιαγιάδες, μία εκ των οποίων είχε πεθάνει. Και πάλι πιάστηκε ψεύτης, με αποτέλεσμα να παραδεχθεί την αλήθεια. Ότι επινόησε δηλαδή το όλο στόρι για να επισκεφτεί το κορίτσι του (Τζέσικα) στο Κορκ. Η Ιρλανδία έχασε από την Τσεχία με 1-0, αποκλείστηκε από τα τελικά του Euro 2008 και από τότε ο Άιρλαντ δεν ξανακλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Δείτε βίντεο με τα γκολ του Άιρλαντ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ