ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Μέλος της πρώτης δεκάδας για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Χάλαντ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Champions League | 14 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Champions League | 14 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η εντυπωσιακή ανοδική πορεία του Έρλινγκ Χάλαντ αποτυπώθηκε και στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, με τον φορ της Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του μέσα την πρώτη δεκάδα.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν επιδραστικός με την Ντόρτμουντ και το ίδιο κάνει και με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και το γεγονός αυτό τον έχει κάνει έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο αυτή την εποχή.

Κάτι που φάνηκε και στη φετινή ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, με το France Football να ανακοινώνει τους παίκτες που συνθέτουν την τελική λίστα από το Νο 30 μέχρι το Νο 11 και τον Χάλαντ να βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Σημειώνεται πως πέρα από τον 22χρονο Νορβηγό, οι άλλοι 9 παίκτες που βρίσκονται στις 10 πρώτες θέσεις της λίστας με τους κορυφαίους της Χρυσής Μπάλας είναι οι: Μπενζεμά, Κουρτουά, Ντε Μπρόινε, Λεβαντόβσκι, Μανέ, Εμπαπέ, Μόντριτς, Σαλάχ και Βινίσιους.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ