ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Η τελική βαθμολογία της λίστας, στους 33 πόντους η διαφορά Μέσι - Λεβαντόβσκι

Ο Λουίς Σουάρες αγκαλιάζει τον Λιονέλ Μέσι μετά την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Αργεντινό
Ο Λουίς Σουάρες αγκαλιάζει τον Λιονέλ Μέσι μετά την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Αργεντινό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία των 10 υποψηφίων που βρίσκονταν στη λίστα της Χρυσής Μπάλας, με τη διαφορά μεταξύ του Λιονέλ Μέσι, κατόχου για έβδομη φορά του βραβείο, και του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να ανέρχεται στους 33 πόντους.

Ο Λιονέλ Μέσι το βράδυ της Δευτέρας (29/11) πήρε τη Χρυσή Μπάλα για το 2021, φτάνοντας έτσι τις επτά κατακτήσεις. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ άφησε πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε στις πέντε, καθώς και τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που κατετάγη δεύτερος στη λίστα του πολύτιμου βραβείου.

Μάλιστα, η διαφορά μεταξύ του Μέσι και του Πολωνού άσου της Μπάγερν δεν είναι αρκετά μεγάλη, καθώς τους χωρίζουν μόλις 33 πόντοι. Ωστόσο, ο Ζορζίνιο που τερμάτισε τρίτος, βρίσκεται 120 πόντους πίσω από τον Λεβαντόβσκι και 153 από τον Μέσι.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ