ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Χρυσή Μπάλα: Η Αλεξία Πουτέγιας πήρε το βραβείο των γυναικών

Η Αλεξία Πουτέγιας με τη Χρυσή Μπάλα των γυναικών
Η Αλεξία Πουτέγιας με τη Χρυσή Μπάλα των γυναικών AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η Αλεξία Πουτέγιας κατάκτησε την τρίτη Χρυσή Μπάλα που απονέμεται στην κατηγορία των γυναικών. Κατέκτησε το Champions League και το πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2020/21.

Το βραβείο της Χρυσής Μπάλας στην κατηγορία των γυναικών πήγε στην Αλεξία Πουτέγιας. Η 27χρονη παίκτρια της Μπαρτσελόνα είχε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Με τους μπλαουγκράνα κατέκτησε το τρεμπλ. Σήκωσε το Champions League γυναικών, το πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά και το Κύπελλο. Όλα αυτά μέσα στη σεζόν 2020/21. Την πρώτη τετράδα στην κατάταξη ολοκλήρωσε η Τζένι Ερμόσο της Μπαρτσελόνα, η Σαμ Κερ της Τσέλσι και η Βιβιάνε Μιεντέμα της Άρσεναλ.

"Είμαι συγκινημένη, είναι μία ξεχωριστή στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριές μου και όσες έχω συναντήσει στην καριέρα μου. Είναι ένα ατομικό βραβείο αλλά πρόκειται για μία συλλογική επιτυχία. Ευχαριστώ τους οπαδούς που μας έκαναν να αισθανθούμε τη χαρά τους και την ομάδα μου, την Μπαρτσελόνα. Πάνω από όλα, θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη στιγμή σε οποιονδήποτε θα είναι πάντα ξεχωριστός για μένα. Όπου και αν είσαι μπαμπά, ελπίζω να είσαι πάντα υπερήφανος για την κόρη σου" ανέφερε στις δηλώσεις της αφιερώνοντας το βραβείο στον πατέρα της σε μία συγκινητική ομιλία.

Αυτό είναι το τρίτο βραβείο που απονέμεται. Ο θεσμός της Χρυσής Μπάλας γυναικών ξεκίνησε το 2018, το οποίο κατέκτησε η Άντα Χέγκερμπεργκ, ενώ το 2019 νικήτρια ήταν η Μέγκαν Ραπίνο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ