ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χριστόπουλος: "Να μας βάλουν πιο δύσκολα, θα τους δυσκολέψουμε"

Χριστόπουλος: "Να μας βάλουν πιο δύσκολα, θα τους δυσκολέψουμε"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης πως όλοι στην ομάδα των Χανίων είναι μια γροθιά και θα παλέψουν για την παραμονή.

Μήνυμα προς όλους θέλησε να στείλει μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός του Πλατανιά Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος σημείωσε πως όσο και αν θέλουν κάποιοι να κάνουν δύσκολη την παραμονή της ομάδας των Χανίων θα πρέπει να τους βάλουν πιο δύσκολα καθώς όλοι είναι μια γροθιά και θα παλέψουν μέχρι τέλους.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Το να παίξεις ένα παιχνίδι με τον Αστέρα είναι δύσκολη δουλειά. Η ομάδα μου είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, πειθαρχία. Παίξαμε σε δύσκολο τερέν, δυστυχώς όμως όσο και να προσπαθήσαμε νιώθαμε μέσα μας ότι δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από τον αντίπαλο κινδυνεύσαμε από στημένες φάσεις, έχουν καλά χτυπήματα και παλεύαμε να μην δεχτούμε γκολ από στημένες φάσεις. Θέλω μόνο να πω πως αυτή τη στιγμή, αν κάποιος βρισκόταν στα αποδυτήρια της ομάδας μου θα καταλάβαινε πως ένιωθαν αυτά τα παιδιά μετά τα 95 λεπτά αγώνα.

Από το ξεκίνημα της περιόδου, συμβαίνουν διάφορα πράγματα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα: Εμείς είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, είμαστε μια γροθιά και θα παλέψουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Θέλω να πω σε κάποιους κυρίους να μας βάλουν πιο δύσκολα, γιατί θα τους δυσκολέψουμε πολύ ακόμα.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όλοι βλέπουμε τι γίνεται. Όλοι είμαστε διατεθειμένοι να πεθάνουμε στο γήπεδο.Συγχαρητήρια για την εξαιρετική πορεία του Αστέρα και τον Στάικο Βεργέτη που κάνουν γνωστή την Ελλάδα και στο εξωτερικό".

Γλίτωσε το κάταγμα ο Μαχλελής

Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι ήταν ο τραυματισμός του Γιώργου Μαχλελή στο 64' μετά από το σκληρό τάκλιν του Τσουκάνη. Όλοι φοβήθηκαν για την κατάσταση του νεαρού άσου ο οποίος αποχώρησε με το φορείο από το γήπεδο και οδηγήθηκε απευθείας στο νοσοκομείο για μαγνητική. Ευτυχώς αυτή ήταν καθαρή και ο Μαχλελής απέφυγε το κάταγμα που θα τον άφηνε για αρκετούς μήνες έξω.

Στάθηκε τυχερός στην ατυχία του και υπέστη ένα σκίσιμο για το οποίο αναγκάστηκε να κάνει πολλά ράμματα ενώ ο χρόνος αποθεραπείας του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Πολλά παράπονα για την διαιτησία

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Θάνου έχουν στον Πλατανιά. Δεν ήταν μόνο το γκολ που μπήκε από οφσάιντ του Σανκαρέ αλλά και το χέρι του Καμερουνέζου άσου στις καθυστερήσεις καθώς και άλλες φάσεις για τις οποίες είχαν να λένε στην ομάδα των Χανίων για τις οποίες άνθρωποι της διοίκησης εξέφραζαν τα παράπονα τους και την δυσαρέσκεια τους.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ