ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστόπουλος: "Μπορούσαμε και την νίκη"

Χριστόπουλος: "Μπορούσαμε και την νίκη"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σημειώνοντας πως ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία ακόμα και για νίκη στο ΟΑΚΑ

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σημειώνοντας πως ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία ακόμα και για μια σημαντική νίκη στο ΟΑΚΑ η οποία όμως δεν ήρθε.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα:

" Ήρθαμε να παίξουμε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της περιόδου. Γνωρίζαμε κάποιες αδυναμίες και κάποια δυνατά σημεία του αντιπάλου. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι η στρατηγική που ακολουθήσαμε στο πρώτο μέρος μας βοήθησε να μην κινδυνεύσουμε ουσιαστικά και παράλληλα να βγούμε στις αντεπιθέσεις αρκετές φορές. Άρχισαν να φαίνονται κάποια σημάδια κόπωσης στην ομάδας μας.

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν έρχεται από σειρά αγώνων αλλά έχει πολύ καλό ρόστερ και με περισσότερους παίκτες από εμάς. Εμείς ακόμα δεν είμαστε σε θέση να βγάζουμε συνεχόμενα 90λεπτα. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει το ματς με μια ευκαιρία στο τέλος.

Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου και από τα πρώτα 65' του αγώνα. Ο πόντος που πήραμε σήμερα είναι πολύτιμος και κρίμα που δεν πήραμε το τρίποντο να έχουμε τώρα τέσσερις βαθμούς".

Θεωρείται ότι η ομάδα σας κλείστηκε πίσω λόγω της νοοτροπίας που έχουν τέτοιες ομάδες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους ή ήταν λόγω της κούρασης; " Όχι. Νομίζω ότι ήταν οφθαλμοφανές. Υπήρχαν τρεις παίκτες μας στον αγώνα που ήταν πολύ κουρασμένοι. Ατυχήσαμε να κάνουμε μια αλλαγή στο πρώτο μέρος πολύ νωρίς και μετά κράτησα τις αλλαγές μου σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι. Η νοοτροπία που έχουμε είναι νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Ίσως ήταν καλύτερο να μην ρισκάρουμε και να φύγουμε με τον ένα πόντο παρά να μην ξέρουμε τι θα γίνει χάνοντας και τον πόντο της ισοπαλίας".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ