ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Χριστόπουλος: "Δεν χωρούν δικαιολογίες για τη βαριά ήττα"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος εμφανίστηκε απογοητευμένος εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' την εικόνα του Λεβαδειακού στον ήττα απ' την ΑΕΚ (6-0), ενώ δήλωσε εκνευρισμένος επειδή οι ποδοσφαιριστές του δεν έβγαλαν καρδιά μέσα στο γήπεδο.

Ο Λεβαδειακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, γνωρίζοντας "βαριά" ήττα με 6-0 απ' την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μένοντας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Βοιωτών, ο Γιάννης Χριστόπουλος εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' την εικόνα της ομάδας του, ενώ δήλωσε εκνευρισμένος επειδή οι ποδοσφαιριστές του δεν έβγαλαν καρδιά μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε: "Σήμερα έπρεπε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και κάποια παιδιά για να βρουν ρυθμό. Δυστυχώς για εμάς κάναμε μια πολύ βαριά ήττα και μια κακή εμφάνιση.

Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η ένταση και η καρδιά που δεν βγάλαμε στο γήπεδο σήμερα. Σίγουρα η εικόνα μας δεν θα είναι ίδια στα επόμενα ματς, έχουμε ρίξει το βάρος στη μάχη της παραμονής αλλά δεν χωρούν δικαιολογίες. Είναι βαριά ήττα για όλους μας και πρέπει τις επόμενες μέρες να βγάλουμε εγωισμό και να αποδείξουμε πράγματα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με την υπογραφή του Αραούχο, 6-0 η ΑΕΚ τον Λεβαδειακό
Χιμένεθ: "Μπορεί ακόμα περισσότερα ο Αραούχο"
Η μάχη για τα playoffs
Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ