ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Χτίζουμε κάτι μεγάλο"

Χριστοδουλόπουλος: "Χτίζουμε κάτι μεγάλο"
χριστοδουλοπουλος

"Χτίζουμε κάτι μεγάλο..." αποκαλύπτει ο Χριστοδουλόπουλος. Βεκρής: "Γίνεται διάγνωση προβλήματος"

Χριστοδουλόπουλος: "Χτίζουμε κάτι μεγάλο"

Το «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» κυκλοφορεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου με αποκλειστική συνέντευξη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο 22χρονος επιθετικός μιλά για την περιπέτειά του στη Λίβερπουλ και τη μετακίνησή του από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, δηλώνοντας πως πιστεύει στον εαυτό του και τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

" Χτίζουμε κάτι μεγάλο. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς του Παναθηναϊκού και θέλω το όνομά μου να συνδεθεί με αυτό της ομάδας".

Στο περιοδικό ακόμα μεταξύ των θεμάτων υπάρχει αφιέρωμα στο "παγωμένο" ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τις ελπίδες που υπάρχουν ακόμη ενώ με τίτλο "Η Λεωφόρος φλέγεται" υπάρχει θέμα με συγκλονιστικά στοιχεία για το γήπεδο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού τα χρόνια του πολέμου και της κατοχής.

Τέλος στο περιοδικό υπάρχει και παρουσίαση της ζωής του Γκάμπριελ Ντος Σάντος με την διαδρομή... από την Ιπανέμα και τη Φλουμινένσε στο ΟΑΚΑ και το "τριφύλλι".

Χριστοδουλόπουλος: "Νίκη στο Χαριλάου.. μπορούμε και στην Τούμπα

Για άλλο ένα παιχνίδι, έστω και φιλικό, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδειξε να είσαι σε καλή κατάσταση στέλνοντας μήνυμα εμπιστοσύνης στον προπονητή του, Χενκ Τεν Κάτε. Μάλιστα, η θετική εικόνα που είχε στο φιλικό ματς με τον Εθνικό επιβραβεύθηκε με ένα καταπληκτικό γκολ στο φινάλε, αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, αποχωρώντας μίλησε για την "μάχη" της άλλης Κυριακής με την πρώην ομάδα του "άποκαλύπτοντας":

"Είναι μια δύσκολη έδρα, έχω παίξει εκεί και ξέρω, όμως, όπως πήραμε την νίκη στο Χαριλάου μπορούμε και στην Τούμπα. Άλλωστε, αυτό κάνει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια".

-Λάζαρε τι χρειάζεται για να φύγει νικητής από την Τούμπα ο Παναθηναϊκός;

" Αυτό το ξέρει ο προπονητής. Στο διάστημα που μένει πρέπει να μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το καταφέρουμε".

- Ποια θα είναι τα συναισθήματα σου που θα παίξεις κόντρα στην παλιά σου ομάδα;

" Συναισθηματικά θα είναι δύσκολο για μένα. Έμεινα τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ήταν το σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα καλά, όμως, δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα. Είμαι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού και θα κάνω ότι μπορώ για να νικήσει η ομάδα μου".

- Σε όλα τα φιλικά σε βλέπουμε να παίζεις καλύτερα. Έχεις κάποιο παραπάνω άγχος στα επίσημα;

" Σε καμία περίπτωση. Σε κάθε ματς προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου ευατό. Στα φιλικά έχεις την ευκαιρία να παίξεις πιο άνετα και να δείξεις κάποια πράγματα στον προπονητή. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, παρότι αγωνίστηκαν αγωνίστηκαν πολλά νεαρά παιδιά. Στην επανάληψη δεν ήμασταν και τόσο καλοί αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία. Πήραμε την νίκη άνετα".

Συγχαρητήρια... και τρέξιμο

Μετά τα συγχαρητήρια στην προπόνηση της Πέμπτης... τρέξιμο πρωί και απόγευμα έχει το μενού της Παρασκευής. Ο Ολλανδός προπονητής αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, την Πέμπτη για την διάθεση που έδειξαν στην φιλική αναμέτρηση με προπονητικό χαρακτήρα κόντρα στον Εθνικό ΑΟ Μάνης, τους προετοίμασε για την επόμενη μέρα που θα είναι σαφώς πιο δύσκολη αφού θα περιέχει διπλή προπόνηση.

Η αγωνιστική ετοιμότητα είναι το ζητούμενο για τον προπονητή του "τριφυλλιού" ενόψει μια ακόμα κρίσιμης αναμέτρησης με τον "δικέφαλο του Βορρά" σ' ένα παιχνίδι που θ' ανοίξει την αυλαία μιας δύσκολης περιόδου με συνεχή και δύσκολα ματς.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και τις ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις στα τελειώματα. Ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου, ενώ ο Γιόσου Σαριέγκι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης αφού και στο παιχνίδι με τον Εθνικό αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά και έδειξε σαφή σημάδια κόπωσης.

Βεκρής: "Γίνεται διάγνωση του προβλήματος"

Ο Β΄αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Βεκρής φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 και αναφέρθηκε για την θέση της ΠΑΕ, σε ότι αφορά το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει. Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βεκρής:

Η πρώτη σκέψη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη πρόταση του κυρίου Γκαγκάτση... " Θα σας πω την πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού. Κατ' αρχάς υπάρχει ένα κατ' εξοχήν θετικό. Γίνεται διάγνωση του προβλήματος που λέγεται διαιτησία και του κύρους αυτής. ¨Έρχεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κύριος Γκαγκάτσης και δηλώνει θα φέρω αρχιδιαιτητή από την Ευρώπη. Ασφαλώς με πνεύμα συνεργασίας και με τα άλλα μέλη της Σούπερ Λιγκ αλλά και με την ΕΠΟ να συζητήσουμε αυτό το πρόβλημα της διαιτησίας σε αυτή τη βάση. Αυτό το οποίο δεν αντιλαμβανόμαστε είναι πώς μπαίνει ένα ultimatum.

Δηλαδή, λέει -αν διάβασα καλά τη δήλωση του κυρίου Γκαγκάτση γιατί δεν τον άκουσα- ότι αν δεν γίνει δεκτή η πρόταση της ΕΠΟ να μην ξαναγίνει κουβέντα για τη διαιτησία και πάψουν οι δικαιολογίες. Διάλογος δεν γίνεται με ultimatum. Δεύτερον η τοποθέτηση του κυρίου Φρισκ ως αρχιδιαιτητή δεν είναι πανάκεια και το περιέγραψε πολύ καλά ο κύριος Ασημακόπουλος σήμερα στο άρθρο του στην Ελευθεροτυπία. Τοποθετήσαμε τον Φρισκ και ξαφνικά λύθηκαν όλα τα προβλήματα της διαιτησίας; Νομίζω ότι αυτό δεν ευσταθεί από μόνο του. Το πρόβλημα είναι, όπως καταλαβαίνετε, θεσμικό. Δεν είναι μόνο ο αρχιδιαιτητής, είναι το θέμα των ίδιων των διαιτητών τα κριτήρια επιλογής τους, πώς αξιολογούνται, πώς εξελίσσονται, πώς ανεβαίνουν κατηγορία.

Επίσης άλλο ένα σημαντικό είναι πώς θα στελεχωθεί η ΚΕΔ εφεξής πέραν του κυρίου Φρισκ. Πρέπει να δούμε και τις λοιπές παραμέτρους που έχει βάλει ο κύριος Γκαγκάτσης στην πρότασή του και οπωσδήποτε αυτό το πράγμα δεν είναι ας μου επιτραπεί η ξενική έκφραση take it or leave it δεν είναι η πρόταση αυτή είναι ή τη δέχεσαι ή δεν τη δέχεσαι. Το τι τελείωσε από εκεί και πέρα δεν είναι θέμα που μπορείς να το αποφασίσεις μόνος σου και να το επιβάλεις μόνος σου



".

- για τον επηρεασμό των διαιτητών απ' τις μεγάλες ομάδες, για το αν θα καταφέρει να κρατήσει αδιάβρωτους τους διαιτητές ο κύριος Φρισκ και για τα «σπόρια» που παίρνουν συνήθως οι μεγάλες ομάδες: " Δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες ΠΑΕ μόνο για τον Παναθηναϊκό μπορώ να μιλήσω και δεν θα συμφωνήσω για τα ‘σπόρια’. Ακούω κατ' εξοχήν τοποθετήσεις συναδέλφων σας στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο ότι οι μεγάλες ομάδες σε όλη την Ευρώπη ευνοούνται μόνο και μόνο από τη φανέλα. Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω εγώ εάν συμβαίνει ή όχι.

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ως ΠΑΕ εμείς δεν επιθυμούμε να επηρεάσουμε κάποιον διαιτητή να μας δώσει είτε ‘σπόρια’ είτε αποτέλεσμα. Θα ήθελα εδώ να τονίσω ότι αυτά τα σπόρια μερικές φορές είναι εξαιρετικά σημαντικά, αυτά τα ‘σπόρια’ μπορεί να είναι μια κίτρινη κάρτα μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη ενός παιχνιδιού

".

- για το αν περιμένει μια τελική τοποθέτηση από τον κ. Γκαγκάτση: " Κοιτάξτε ο κ. Γκαγκάτσης τοποθετήθηκε και εμείς θα τοποθετηθούμε ειδικότερα στα πλαίσια που σας είπα. Ίσως είναι λίγο εξειδικευμένη η τοποθέτησή μας και μετά από αυτό ο διάλογος είναι διάλογος και είμαστε ανοιχτοί".

- για το αν το βλέπει θετικά σε πρώτη φάση: " Οτιδήποτε είναι για να προωθήσει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις καλύτερες διαιτησίες είναι θετικό.















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ