SPORTS & GOSSIP

Χουλκ: Περιμένει το πέμπτο παιδί του με την ανιψιά της πρώην γυναίκας του

Ο Χουλκ με την ανιψιά της πρώην συζύγου του
Ο Χουλκ με την ανιψιά της πρώην συζύγου του INSTAGRAM / @CAMILA_ANGELO_OFICIAL

Ο Χουλκ πρόκειται σε λίγο καιρό να αποκτήσει το πέμπτο του παιδί και το δεύτερο με την ανιψιά της πρώην συζύγου του, Καμίλα.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Πόρτο και Ζενίτ, Χουλκ, αφού αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του μετά από δώδεκα χρόνια με την Άιραν Άνζελο ντε Σόουζα, παντρεύτηκε την ανιψιά της, προκαλώντας σάλο στη χώρα του.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2019 έχει αποκτήσει μία κορούλα, η οποία αποτελεί το τέταρτο παιδί του ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μινέιρο. Τώρα ο Βραζιλιάνος περιμένει ακόμα παιδί με την Καμίλα.

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ενώ είχε συμφωνήσει με την ανιψιά της πρώην γυναίκας του να κρατήσουν μυστική τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Παρόλα αυτά, την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς γνώριζε ότι επρόκειτο να διαρρεύσει.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα αμέτρητα μηνύματα που έχετε στείλει για την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου. Άλλος ένας γιος, άλλη μια ευλογία που μου έδωσε ο Θεός. Είχα συμφωνήσει με τη γυναίκα μου να το κρατήσουμε μυστικό. Ήξερα όμως ότι επρόκειτο να διαρρεύσει"

TAGS SPORTS & GOSSIP ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ