ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουάνκαρ: "Θέλω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια"

Ο Χουάνκαρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Χουάνκαρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Χουάνκαρ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στον Παναθηναϊκός, εκφράζοντας την επιθυμία του να μείνει και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του στο El Chiringuito.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει έρθει ακόμα σε οριστική συμφωνία με τον Χουάνκαρ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο ο 31χρονος Ισπανός θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο των πράσινων.

Μιλώντας σε ισπανική εκπομπή El Chiringuito στο διαδίκτυο τόνισε πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού: "Θέλω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια".

Όπως είχε επισημάνει το SPORT24 την περασμένη Τετάρτη (26/1) λίγο μετά το τέλος Ιανουαρίου και την ολοκλήρωση των μεταγραφικών υποθέσεων του Παναθηναϊκού, υπάρχει διάθεση κι από τη διοίκηση και τον Χουάνκαρ να καθίσουν ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, σε μία προσπάθεια να βρουν αυτή τη φορά πεδίο συμφωνίας στο οικονομικό σκέλος.

Το πιο σημαντικό είναι πως όλη αυτή τη διάθεση έχει αρχίσει σιγά-σιγά να τη μεταφέρει διακριτικά η πλευρά του παίκτη προς τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πως θέλει να βρεθεί τούτη τη φορά η λύση και να τελειώσει θετικά το θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ