EUROPA LEAGUE

Χωρίς τρεις η Αούστρια

Χωρίς τρεις η Αούστρια
Αούστρια

H Αούστρια Βιέννης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Πανιώνιο την Πέμπτη με στόχο να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA σε περίπτωση νίκης.

Η ομάδα της Αυστρίας μετράει δύο ήττες στα πρώτα της παιχνίδια και μόνο με το τρίποντο θα ελπίζει πηγαίνοντας στην συνέχεια να τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων με αντίπαλο τη Γαλατασαράι στις 19 Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη.
Η Αούστρια θα παραταχτεί με τρεις σημαντικές απουσίες καθώς εκτός μάχης είναι ο 33χρονος τερματοφύλακας Σάμπολτς Σάφαρ, ο 21χρονος αμυντικός Ρόναλντ Γκερτσάλιου και ο 30χρονος επιθετικός Σανέλ Κούλιτς αλλά ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Γιόζεφ Μίχορλ που παρακολούθησε τον Πανιώνιο τόσο στο παιχνίδι με την Χέλσινγκμποργκ όσο και εκείνα με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, παρουσιάστηκε αισιόδοξος.

" Μπορούμε σε μία καλή μέρα στην έδρα μας να νικήσουμε και να επιστρέψουμε στην υπόθεση-πρόκριση", είπε πιο χαρακτηριστικά ενώ για τους "κυανέρυθρους", τόνισε:" Είναι μία ομάδα τεχνική που είναι καλά δουλεμένη από πλευράς τακτικής.

Αν την συγκρίνουμε με την Χέλσινγκμποργκ έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Η Χέλσινγκμποργκ παίζει βρετανικό ποδόσφαιρο με ψηλές μπαλιές, ο Πανιώνιος παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο".

Μάλιστα αναφερόμενος ειδικότερα στους παίκτες της ελληνικής ομάδας, στάθηκε στον Σεκού Μπερτέ και τον Μαρσέλο Πλετς στην άμυνα, τον Ντάριο Φερνάντεζ στην μεσαία γραμμή και τον Ράφικ Τζιμπούρ που τον χαρακτήρισε γρήγορο και δυναμικό επιθετικό.






TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ