ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μάτος, Ν' Ντόι με "Ηρα"

Χωρίς Μάτος, Ν' Ντόι με "Ηρα"
Ματος

Χωρίς τους Μάτος, Ν' Ντόι, Γκούμα, "Ενάκα" και τους άλλους απόντες-τραυματίες με Ηρακλή (19:00)

Στην Θεσσαλονίκη με σπουδαίες απουσίες ταξίδευσε ο Παναθηναϊκός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον "Γηραιό". Οι νέοι απόντες από τα πλάνα του Ζοσέ Πεσέιρο είναι οι Μαρσέλο Μάτος και Ντάμε Ν' Ντόι.
Στην τελευταία σημερινή προπόνηση το πρωί ο 47χρονος είδε δύο από τα πολύτιμα "εργαλεία" του να μην ανταποκρίνονται όπως εκείνος θα ήθελε και όταν ανακοίνωσε την αποστολή δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους στην Παιανία.

Κόπωση και πρήξιμο οι αιτίες

Οι λόγοι για τους οποίους οι δύο πολύτιμοι παίκτες έμειναν στην Αθήνα είναι πως ο Βραζιλιάνος μέσος έχει παρουσιάσει συμπτώματα υπερκόπωσης και κρίθηκε σκόπιμο (όπως κειμε την Λοκομοτίβ Μόσχας) να ξεκουραστεί, ενώ ο Σενεγαλέζος επιθετικός συνεχίζει να έχει πρησμένο γόνατο από μια κλωτσιά που δέχθηκε με τους Ρώσους.

Αναγκαστικά ο Μάντζιος

Εκτός από τους δύο αυτούς παίκτες απόντες είναι και οι Γκούμας, Ενακαρίρε με τον τελευταίο να μαθαίνει την παρασκευή τα άσχημα "μαντάτα" για τό πρόβλημα της επιγονατίδας του. Αμφίρροπος αλλά αναγκαστικά στην αποστολή είναι και ο Βαγγέλης Μάντζιος ο οποίος υποφέρει από αιμάτωμα στη γάμπα και θ' αγωνιστεί μόνο αν παραστεί απόλυτη ανάγκη.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον "Γηραιό" έμειναν οι Μαρσέλο Μάτος, Εκι Γκονζάλες, Σωτήρης Λεοντίου, Ορέστης Καρνέζης, Τζόζεφ Ενακαρίρε, Γιάννης Γκούμας, Στέφανος Σιόντης, Θανάσης Τσίγκας και ο Νταμε Ν' Ντόι.

Στην σημερινή προπόνηση οι Γκονζάλες, Γκούμας και "Ενάκα" ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ όσοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα και ασκήσεις στις ταχύτητες ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και τελειώματα φάσεων.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ