ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς Καλτσά στον "τελικό" του Αγρινίου η Καλλονή

Χωρίς Καλτσά στον "τελικό" του Αγρινίου η Καλλονή
Καλτσάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλα για όλα τα παίζει η Καλλονή στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου (30/1, 15.00) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Εκτός ο τιμωρημένος Καλτσάς. Υπέγραψε ο Μάρκο Μπλάζιτς, επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Χωρίς το Νίκο Καλτσά που είναι τιμωρημένος αναχώρησε για το Αγρίνιο η αποστολή της Καλλονής, η οποία "καίγεται" να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα της Λέσβου θα επιδιώξει να μη φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από την Αιτωλοακαρνανία, για να μη μείνει και άλλο πίσω στη "μάχη" για παραμονή.

Ο τεχνικός Νίκος Καραγεωργίου έχει τους εξής παίκτες στη διάθεσή του: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Μίκιτς, Γκόλιας, Γιουκαρής, Φαβάλι, Χατζηδημητρίου, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ.

Υπέγραψε ο Μπλάζιτς

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr σχετικά με τις συζητήσεις της Καλλονής με τον Μάρκο Μπλάζιτς επιβεβαιώθηκε. Ο Σέρβος μέσος υπέγραψε την Παρασκευή (29/1) συμβόλαιο με την ΑΕΛΚ και θα την ενισχύσει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ