ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Γκαρθία στις Σέρρες

Χωρίς Γκαρθία στις Σέρρες
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Λουίς Γκαρθία θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός για την 13η αγωνιστική. Πού έδωσε έμφαση ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη σημερινή προπόνηση (22/11).

Μια από τις αλλαγές που έχει δείξει πως θέλει να φέρει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα την επόμενη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ήταν ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας.

Για τον λόγο αυτό και την Δευτέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε να δίνει μεγάλη έμφαση στην τακτική.

Στην προπόνηση της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπς τα οποία εκτελούσαν εναλλάξ ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κατοχής της μπάλας ΅5-2΅.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο με έμφαση στην τακτική, κάτι που από την αρχή της προπόνησής του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σεμπαστιάν Λέτο που ανεβάζει συνεχώς στροφές και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Χωρίς τον Ισπανό στις Σέρρες

Ο Λουίς Γκαρθία συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ηρακλή και η "πράσινη" ΠΑΕ ανακοίνωσε μετά από απόφαση του προπονητικού τιμ, πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του συλλόγου θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στις Σέρρες για την 13η αγωνιστική κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Η ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Λουίς Γκαρσία θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ