ΠΑΟΚ

Χωρίς Φωτάκη, προστασία σε Λόρενς

Χωρίς Φωτάκη, προστασία σε Λόρενς
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Φωτάκης δεν θα είναι στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ο Λίαμ Λόρενς δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Οριστικά νοκ άουτ ο Φωτάκης, ανησυχία για τον Λίαμ Λόρενς. Σ' αυτή τη φράση συμπυκνώνονται οι πιο βασικές ειδήσεις της προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Ο Ιρλανδός προληπτικά δεν προπονήθηκε σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, λόγω ελαφράς ενόχλησης στο δάκτυλο του ποδιού του.

Το πρόγραμμα αναλώθηκε σε ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων, ασκήσεις στην κατοχή και κυκλοφορίας της μπάλας με τις ομάδες να πρέπει να αλλάξουν περισσότερες από 10 μπαλιές υπό πίεση σε μικρό χώρο πριν τους επιτραπεί να αλλάξουν πλευρά παιχνιδιού.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό σε μικρό χώρο ανάμεσα σε τρεις ομάδες, τους "μπλέ" του Πάμπλο Γκαρσία, τους ” πορτοκαλί” του Κώστα Κατσουράνη και τους "μαύρους" του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τους τελευταίους να αναδεικνύονται νικητές.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Στέλιος Κίτσιου έκανε το οριστικό τεστ πριν την ενσωμάτωσή του στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, σε ένα πρόγραμμα με δυνατή επιβάρυνση και ασκήσεις με μπάλα και ανταποκρίθηκε πλήρως. Ολίσε, Χακόμπο, Γεωργιάδης και Σταφυλίδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Ο Φωτάκης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή του αγώνα. Ο Γκαρσία πέρα από το ομαδικό πρόγραμμα ακολούθησε και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ