ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς Έμερσον με Παναθηναϊκό

Χωρίς Έμερσον με Παναθηναϊκό
έμερσον

Χωρίς τον Βραζιλιάνο Έμερσον θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής το απόγευμα της Κυριακής (9/12, 19:00) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο τον Παναθηναϊκό.

Η σημερινή μέρα "κύλησε" με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής και του εκπαιδευτικού διτέρματος.
Ο Έμερσον συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν υπολογίζεται για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως, Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο και Νικολόπουλος, ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, προπονήθηκαν με την ομάδα και έθεσαν εαυτούς στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η τελευταία πριν τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό προπόνηση του Ηρακλή θα γίνει αύριο το πρωί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Ακολούθως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρόκειται να ανακοινώσει τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Η ΕΠΟ προσκάλεσε στο συγκρότημα της Εθνικής Παίδων τον Απόστολο Βέλλιο για προπονήσεις στην Ξάνθη. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή θα ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την προσεχή Τρίτη, 11 του μήνα, και θα επιστρέψει την επόμενη Παρασκευή.




TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ