ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι Γκονθάλεθ συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Ενοχλήσεις ο Κοτσόλης.

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αφού ο Φάμπρι πήρε στη Θεσσαλονίκη όσους ποδοσφαιριστές υπολόγιζε.

Στη συμπρωτεύουσα θα ταξιδέψουν οι Καρνέζης, Καπίνος, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Κάιπερ, Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Φουρλάνος, Σισοκό, Μαυρίας, Χοκίν, Καζιγιάμα, Ντίνας, Τοτσέ, Μπαρμπαρούσης.

Εκτός της 19μελούς αποστολής έμειναν οι Φορναρόλι, Φιγκερόα, Χουχούμης, Βελάσκες, Ταμπάκης Κουίνσι, Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Αποστολόπουλος, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες και δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φορναρόλι και Φιγκερόα. Θεραπεία έκαναν οι Χουχούμης, Βελάσκες και Ταμπάκης. Ο Κοτσόλης κατά την διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αποχώρησε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ