EURO 2024

Euro 2024: Με ιστορικό σχιζοφρένειας ο Γερμανός που δέχθηκε πυροβολισμούς πριν από το Πολωνία - Ολλανδία

Riot police walk on the street ahead the Group C match between Serbia and England at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Markus Schreiber)
Αστυνομικές δυνάμεις στη Γερμανία @ 2024 MARKUS SCHREIBER / AP IMAGES

Περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές αναφορικά με τον άνδρα που δέχθηκε αστυνομικά πυρά κοντά στη Fan Zone στο Αμβούργο πριν από τον αγώνα Πολωνία - Ολλανδία.

Ένας άνδρας συνελήφθη και δέχθηκε πυροβολισμούς από αστυνομικές δυνάμεις, όταν εντοπίστηκε με αξίνα και μολότοφ κοντά στη fan zone στο Ζανκτ Πάουλι, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα Πολωνία - Ολλανδία για την πρεμιέρα των ομίλων του Euro 2024.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, πρόκειται για 39χρονο που έχει ιστορικό σχιζοφρένειας. Οι εκπρόσωποι της αστυνομίας ανέφεραν ότι το περιστατικό το πιθανότερο δεν έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ενώ ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ