ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν ότι το ήθελαν"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού λέγοντας πως ήταν σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπόρεσε να μιλήσει στη κάμερα της "NOVA" αμέσως μετά το τέλος του αγώνα λόγω των όσων έγιναν. Λίγη ώρα αργότερα όμως από τα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" έκανε το πρώτο του σχόλιο για τη νίκη της ΑΕΚ για την οποία τόνισε πως πίστεψε από το πρώτο λεπτό ενώ σημείωσε πως δεν είναι νίκη τίτλου.

Με βάση την εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και βλέποντας τον Ολυμπιακό να προηγείται ποια ήταν η σκέψη σας; Ότι αδικείται η ομάδα από το αποτέλεσμα;
"Αυτό που σκέφθηκα είναι ότι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Ένα λάθος μπορεί να σε φέρει πίσω στο σκορ αλλά αισθάνθηκα ότι και ο ένας πόντος θα ήταν άδικος για εμάς αφού μπορούσαμε τη νίκη".

Σας είδαμε μετά την ισοφάριση να μην δίνετε νέα οδηγία στους παίκτες σας;
"Η αλήθεια είναι ότι είδα τους ποδοσφαιριστές μου να το θέλουν. Κάποιες φορές ακούν τις οδηγίες μας αλλά κάποιες φορές μας δείχνουν και οι ίδιοι τι θέλουν".

Είναι νίκη τίτλου;
"Όχι, όχι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι αν χάναμε θα χάναμε το πρωτάθλημα ή τώρα που κερδίσαμε θα πάρουμε τον τίτλο. Έχουμε μια ομάδα που προηγείται και έχουμε και άλλα ματς ώστε να δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ