ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Μεγάλη η προσπάθεια των παικτών, όποιος θέλει θα το δει"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Μανόλο Χιμένεθ τόνισε για το ματς με τον Άρη πως δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο ενώ επιχειρώντας μία συνολική αποτίμηση, χαρακτήρισε δύσκολη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ χρειαζόταν μόνο νίκη για να προσπεράσει τον Άρη και να πάρει εκείνη την 3η θέση στη βαθμολογία ωστόσο έμεινε στο 0-0 με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης και τερμάτισε 4η στη φετινή Super League, ολοκληρώνοντας έτσι με άσχημο τρόπο μία πολύ δύσκολη για αυτήν σεζόν, που την βρήκε και εκτός τελικού Κυπέλλου μετά από πέντε σερί συμμετοχές σε αυτόν.

Από την πλευρά του ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της Nova στο φινάλε του ματς όχι μόνο για την λευκή ισοπαλία στην τελευταία αγωνστική υποχρέωση της Ένωσης αλλά και τη γεύση που του άφησε η σεζόν.

"Η ομάδα προσπάθησε μέχρι το σημείο που μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο.

Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, αλλά ο διαιτητής δεν άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

"Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν. Ας το αφήσουμε εκεί. Υπήρχαν κάποια πράγματα που κάποιοι δεν ήθελαν να τα δουν και δεν αναφέρομαι σε κανέναν που είναι τώρα στο κλαμπ. Η προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες είναι πάρα πολύ μεγάλη. Όποιος θέλει να το δει θα το δει".

Όσον αφορά για το δικό του ποδοσφαιρικό μέλλον και το αν πιστεύει πως θα είναι στον πάγκο της Ένωσης και τη νέα αγωνιστική περίοδο, απάντησε ως εξής: "Δεν ξέρω. Δεν το σκέφτομαι αυτό τώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ