ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Έπρεπε να προφυλάξω παίκτες"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ εξήγησε τις επιλογές που έκανε για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τόσο στο σχήμα όσο και στην ενδεκάδα ενόψει και του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Είναι δεδομένο πως συνολικά για την ΑΕΚ, ο τελικός του Κυπέλλου ήταν μακράν πιο σημαντικός από το παιχνίδι στα Γιάννενα. Γι' αυτό ακόμα και ο Μανόλο Χιμένεθ, διαχειρίστηκε το ματς με τον ΠΑΣ, έχοντας στο μυαλό του τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Και την ανάγκη να προφυλάξει και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε πως μ' αυτό το κριτήριο άλλαξε το σύστημα.

"Ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε ένα γκολ από ομαδικό λάθος. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να συγκεντρωθεί όταν σε λίγες μέρες παίζει έναν τελικό ενώ δεν μας ευνοούσε και ο αγωνιστικός χώρος στον οποίο η μπάλα κυλούσε με δυσκολία όποτε ήταν συνεχώς στον αέρα. Το σύστημα το επέλεξα με κριτήριο ότι ήθελα να ξεκουράσω και να προφυλάξω ποδοσφαιριστές. Ακόμα και τον Μάνταλο δεν είχα σκοπό να τον χρησιμοποιήσω καθόλου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ