ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Πρέπει να συνεχίσουμε να αξιολογούμε τον Τσιντώτα"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε για τον Παναγιώτη Τσιντώτα ότι θα πρέπει να συνεχίσει να αξιολογείται, ενώ τόνισε η ΑΕΚ θα πρέπει να ξαναβρεί την ομαδικότητα και να βγάλει πίστη στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (6/1, 17:15, Novasports 2) τον Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Μανόλο Χιμένεθ κάλεσε τους παίκτες του να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό ενώ υποστήριξε ότι ο Παναγιώτης Τσιντώτας - ο Θέμης Καίσαρης ανέλυσε τα τραγικά ποσοστά στις αποκρούσεις και τα γκολ που έχει κοστίσει στην Ένωση - θα πρέπει να αξιολογείται συνεχώς.

"Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και τη στήριξή μου, αλλά στο ματς με τον Ολυμπιακό όπως και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον αξιολογούμε και να πρέπει να σκεφτούμε αν είναι προτιμότερο να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί ή να του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία".

Ο Ανδαλουσιάνος υποστήριξε στη NOVA ότι η Ένωση πρέπει να βρει ξανά την ομαδικότητά της και να βγάλει πίστη στο γήπεδο, ξεκαθαρίζοντας ότι εάν ανακαλύψει ότι κάποιος παίκτης λειτουργεί εγωιστικά τότε θα βγει εκτός ομάδας.

"Η νίκη θα έρθει αν βγάλουμε πίστη στο γήπεδο και τη διεκδικήσουμε κόντρα σε μια οργανωμένη ομάδα με γρήγορους παίκτες.

Δεν χρειάζεται να λέμε ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να παίζουν καλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές και να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο ένα γκρουπ και όχι ο καθένας μόνος του. Το γήπεδο να εμφανιστεί ένα γκρουπ παικτών που λειτουργούν όλοι μαζί, όπως και στις τρεις προηγούμενες θητείες του, κάτι που μέχρι τώρα η ΑΕΚ δεν έχει δείξει. Αν ανακαλύψω έναν παίκτη να λειτουργεί εγωιστικά τότε θα βγει αμέσως από την ομάδα", υποστήριξε.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ