ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Χέρενφεν - Ουτρέχτη 1-2: Απόδραση με σκόρερ τον Δουβίκα

Ο Τάσος Δουβίκας πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς της Ουτρέχτης με τη Φορτούνα | 2 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Τάσος Δουβίκας πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς της Ουτρέχτης με τη Φορτούνα | 2 Σεπτεμβρίου 2022 TWITTER

Με τον Τάσο Δουβίκα να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό ματς η Ουτρέχτη επιβλήθηκε 2-1 της Χέρενφεν με ανατροπή, για να πανηγυρίσει την τρίτη σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Τάσος Δουβίκας πήρε φόρα μετά από το γκολ του απέναντι στην Σπάρτα Ρότερνταμ την περασμένη Κυριακή (23/10), με το οποίο ξαναβρήκε την επαφή του με τα δίχτυα μετά από σχεδόν 1,5 μήνα, για να "χτυπήσει" εκ νέου για λογαριασμό της Ουτρέχτης το βράδυ του Σαββάτου (29/10).

Αυτή τη φορά το έκανε στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Χέρενφεν για την 12η αγωνιστική της Eredivisie, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 33' με τον Φαν Χόιντονκ αλλά τον διεθνή φορ να φέρνει το ματς στα ίσα στο 44', όταν δέχτηκε ασίστ από τον Τόρνστρα για να εκτελέσει με ασύλληπτο δεξί σουτ εντός περιοχής τον αντίπαλο κίπερ (1-1).

Το γκολ αυτό έδωσε αέρα στην Ουτρέχτη και στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή, με τον Σανιάν να κάνει υπέροχη ενέργεια εντός περιοχής και με άπιαστο σουτ να ξετινάζει τα δίχτυα, για να γράψει το 2-1 για την Ουτρέχτη και να σφραγίσει την τρίτη σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.

Σημειώνεται πως ο Δουβίκας ήταν βασικός και αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε, όπως και ο Βασίλης Μπάρκας που υπερασπίστηκε την εστία της Ουτρέχτης στην αναμέτρηση.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ