SPORTS & GOSSIP

Χεορχίνα Ροντρίγκες: Η αποκάλυψή της για την Bugatti και την πρώτη ημέρα στο σπίτι του Ρονάλντο

Χεορχίνα Ροντρίγκες και Κριστιάνο Ρονάλντο παρακολουθούν αγώνα της Formula 1 στο Μονακό | 23 Μαΐου 2019
Χεορχίνα Ροντρίγκες και Κριστιάνο Ρονάλντο παρακολουθούν αγώνα της Formula 1 στο Μονακό | 23 Μαΐου 2019 @2019 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες προχώρησε σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις μέσω της σειράς για τη ζωή της που θα κυκλοφορήσει το Netflx, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες αποτελούν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στο χώρο του αθλητισμού και της σόου μπιζ και έχουν εκατομμύρια θαυμαστές που τους παρακολουθούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με τη σύντροφο του CR7 να μην κρύβει πάντως πως όλα αυτά φαίνονται σαν παραμύθι, αναλογιζόμενη τη ζωή της πριν γνωρίσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

"Κοιμόμουν σε μία αποθήκη, όταν γνώρισα τον Ρονάλντο άλλαξε η ζωή μου", ανέφερε κάποια στιγμή το πανέμορφο μοντέλο ενώ στο πλαίσιο της σειράς του Netflix με επίκεντρο την ίδια (έχει τίτλο "Είμαι η Χεορχίνα" και θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου) έδωσε στη δημοσιότητα φοβερές λεπτομέρειες για την αρχική γνωριμία τους.

"Πήγαινα με λεωφορείο στη δουλειά, σε κατάσταση Gucci που εργαζόμουν και ερχόταν και με έπαιρνε ο Ρονάλντο με την Bugatti.

Από εκεί που πουλούσα είδη πολυτελείας, έφτασα να τα φοράω στο κόκκινο χαλί. Έχω εκατομμύρια ακόλουθους και είμαι η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο", δήλωσε η Χεορχίνα, η οποία ανέφερε και ένα άκρως εντυπωσιακό περιστατικό από την πρώτη επίσκεψή της στο σπίτι του CR7.

"Την πρώτη φορά που πήγα στο σπίτι του Κριστιάνο, χάθηκα ψάχνοντας την κουζίνα. Μερικές φορές χρειαζόμουν μισή ώρα μέχρι να επιστρέψω στο καθιστικό επειδή δεν ήξερα το δρόμο.

Ήταν τόσο μεγάλο το σπίτι του. Μου πήρε έξι μήνες μέχρι να καταλάβω πού βρίσκονταν όλα τα δωμάτια και πώς ήταν η διαρρύθμιση του σπιτιού".

Αξίζει να σημειωθεί πως το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-21 που ο Ρονάλντο ήταν παίκτης της Γιουβέντους, με τη σύντροφό του να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το Τορίνο όπου έμεναν τότε:

"Αγαπούσα πολύ να ζω στο Τορίνο. Είναι όλα κοντά: το χιόνι αν θέλεις να κάνεις σκι, το Πριγκιπάτο του Μονακό αν θέλεις να πας στη θάλασσα. Εάν αντίθετα θέλεις να περάσεις μία ημέρα μέσα στη μόδα, υπάρχει το Μιλάνο".

TAGS SPORTS & GOSSIP VIRAL ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ