CONFERENCE LEAGUE

Χένρικσεν: "Ο ΠΑΟΚ είναι αυτήν τη στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"

Ο προπονητής της Μίντιλαντ, Μπο Χένρικσεν, σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Λουντογκόρετς για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στη "Λουντογκόρετς Αρένα", Ράζγκραντ | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021
Ο προπονητής της Μίντιλαντ, Μπο Χένρικσεν, σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Λουντογκόρετς για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στη "Λουντογκόρετς Αρένα", Ράζγκραντ | Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ANTON UZUNOV/ASSOCIATED PRESS

Ο προπονητής της Μίντιλαντ, Μπο Χένρικσεν, αποκάλεσε τον ΠΑΟΚ "καλύτερη, πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα", ενόψει του αγώνα για το Europa Conference League.

Ο Μπο Χένρικεν έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Μίντιλαντ για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League (17/2, 19:45, Cosmote Sports 3HD, live από το SPORT24).

Ο Δανός προπονητής χαρακτήρισε τον "δικέφαλο" ως την "πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα" και ως "έναν πολύ δυνατό αντίπαλο" στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα.

"Ο ΠΑΟΚ είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η πιο φορμαρισμένη. Έχει ένα πολύ καλό αήττητο σερί 14 αγώνων χωρίς ήττα και φυσικά τα παιχνίδια θέλουν προσοχή. Περιμένω δυο σπουδαίες αναμετρήσεις και ελπίζω οι παίκτες μου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις".

"Έχουμε μελετήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που επιτίθεται καλά και έχει αρκετούς τρόπους να σκοράρει. Δεν είναι τυχαία η πορεία της μέχρι στιγμής στην σεζόν. Έχει πολλούς και έμπειρους παίκτες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας.

"Ελπίζω η ομάδα μου να βγει στο γήπεδο και να τα δώσει όλα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που είδαμε και κόντρα στην Κοπεγχάγη ότι μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, ειδικά στις αντεπιθέσεις", δήλωσε μεταξύ άλλων Ο 47χρονος προπονητής.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ