ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Συγχαρητήρια για τη νίκη"

Χάβος: "Συγχαρητήρια για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Μάχης Χάβος ήταν ικανοποιημένος για την επικράτηση επί του Λεβαδειακού αλλά στεναχωρημένος για το πρώτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο Αγρίνιο.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη επί του Λεβαδειακού και συγνώμη από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μάνταλο ζήτησε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Μάκης Χάβος.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων αντέδρασε έντονα σε ένα φάουλ και αυτό έφερε την αποβολή του και για αυτό μετά ο Χάβος ζήτησε συγνώμη.

Αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού είπε:

"Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο ματς. Είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορεί να καταβληθεί. Δουλέψαμε μια εβδομάδα με ηρεμία και στόχο να διασπάσουμε την άμυνα του Λεβαδειακού.

Τα καταφέραμε από μια στημένη φάση και γενικά ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε όμως ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου που ήταν το πρώτο στην έδρα μας, για το οποίο είμαι πολύ στενοχωρημένος".

Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο μέρος σημείωσε:
"Στην επανάληψη αλλάξαμε και πάλι τον σχηματισμό σε 4-4-2 και καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα στο σκορ αρκετά νωρίς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και τους συνεργάτες μου που δουλεύουμε με στόχο να βελτιώνουμε καθημερινά την εικόνα του Παναιτωλικού. Πάμε βήμα βήμα και χρειάζεται ταπεινότητα και υπομονή".

Για την φάση της αποβολής του τόνισε:
«Διαμαρτυρήθηκα για ένα φάουλ που δόθηκε σε εμάς, χωρίς όμως να πω κάτι. Ο τρόπος μου ήταν υπερβολικός και ζητώ συγγνώμη από τον κ. Μάνταλο».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ