ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Κομβική και οριακή η νίκη μας"

Χάβος: "Κομβική και οριακή η νίκη μας"
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου και ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην αξία της.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό που επικράτησε του Πανιωνίου με 2-1 σε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο ματς όπως το χαρακτήρισε ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου στάθηκε στην σημασία της νίκης για τον Παναιτωλικό λέγοντας:

« Η νίκη ήταν κομβική και οριακή. Έχει μεγαλύτερη αξία αυτή η νίκη μια και είχαμε μία ημέρα λιγότερης ξεκούρασης από τον αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε τον Πανιώνιο μετά τον Παναθηναϊκό, που είναι δύσκολος αντίπαλος.

Η ομάδα είχε ρυθμό στο παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις αλλά κάτι τέτοιο έκανε και ο Πανιώνιος. Ενώ μπορούσαμε και επιτιθόμασταν καλά δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο επιθετικό transition, δηλαδή εκεί που χανόταν η μπάλα να πιέσουμε για να την ξαναπάρουμε.

Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι οι παίκτες πίσω από την μπάλα, ήταν μακριά από τον αντίπαλο με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να προσπαθεί να μας δημιουργήσει προβλήματα και λίγο έλειψε να προηγηθεί. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος».

Για τα δυο χαμένα πέναλτι του Παναιτωλικού:
«Μετά από κάθε προπόνηση οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί χτυπούν πέναλτι. Είναι και θέμα ψυχολογίας η ευστοχία».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ