STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χάβος: "Πρώτοι στα πλέι οφ"

Χάβος: "Πρώτοι στα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος τόνισε ότι παρά τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του δεν κατάφερε να βάλει κάποιοι γκολ και έθεσε ως πρώτο στόχο την πρωτιά στα πλέι οφ.

Αρχικά ο κύριος Χάβος είπε: " Παρά την ήττα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Ο Παναθηναϊκός με δύο προσπάθειες από την οποία μία στημένη έβαλε το γκολ και πήρε την νίκη. Εμάς το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ με μας να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

Για τις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα του σχολίασε: " Δημιουργήσαμε φάσεις από την πλευρά του Σαλπιγγίδη άλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές μπαίνουνε εύκολα τα γκολ και άλλες φορές όσο και αν προσπαθείς δεν μπαίνουνε".

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ είπε: " Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι η διαφορά θα μειωθεί".

Για την παρουσία του Ετό στο ντεμπούτο του σημείωσε: " Από τον Ετό είμαι ευχαριστημένος. Και στις δύο θέσεις που χρησιμοποιήθηκε ανταποκρίθηκε. Οι ανάγκες του παιχνιδιού όμως μας οδήγησαν να παίξει ως δεξί χαφ".

Γιώργος Ιωαννίδης (ποδοσφαιριστής Παναθηναϊκού): " Σίγουρα ήμασταν λίγο τυχεροί. Αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη. Δείξαμε χαρακτήρα. Και με 10 παίκτες κρατήσαμε το σκορ και πήραμε την νίκη.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και ειδικά όταν παίζει στην έδρα του. Στο πρωτάθλημα υπάρχουνε καλές ομάδες με μας να κοιτάμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι.

Θεωρούμε ότι μπορεί να καλυφθεί η διαφορά από τον Ολυμπιακό και θα κοιτάξουμε για το απόλυτο στα εννιά παιχνίδια που απομένουν. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη και θα ήταν όμορφο σε κάθε έδρα να συνέβαινε το ίδιο".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ