Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Χατζηκυριακίδης: "Τα Τρίκαλα θα ανέβουν"

Χατζηκυριακίδης: "Τα Τρίκαλα θα ανέβουν"
χατζηκυριακιδης

Σίγουρος ότι τα Τρίκαλα θα κερδίσουν την άνοδο στην Γ' Εθνική εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός των Τρικάλων Νίκος Χατζηκυριακίδης.

" Μέσα από πολλή δουλειά και πειθαρχία πιστεύω ότι μαζί με τα παιδιά θα αλλάξουμε κατηγορία. Η ομάδα διαθέτει παίκτες για ανώτερη κατηγορία. Ήρθα στα Τρίκαλα για να ανέβουμε κατηγορία και δεν θα αφήσουμε άλλη ομάδα να μας το πάρει. Υπάρχουν μεγάλα σχέδια για αυτή την ομάδα.

Θα προσπαθήσω να περάσω μία διαφορετική φιλοσοφία και σιγά σιγά να αλλάξουμε και κάποια πράγματα

", τόνισε σε δηλώσεις του ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής Βασίλης Σιούτας οδηγήθηκε σε παραίτηση. Σε δηλώσεις του τόνισε: " Φεύγω σαν φίλος από την ομάδα τη στιγμή που ανακοινώθηκε νέος προπονητής. Είμαι και παραμένω στρατιώτης της ομάδας".

Νηρέα Πάρου

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Νηρέα Πάρου αποτελεί ο Δημήτρης Αρναούτης. Ο Αρναούτης είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας το τελευταίο τετράμηνο με σκοπό την παραμονή της στην κατηγορία. Νέος τεχνικός της ομάδας είναι ο Νίκος Μοστράτος, που είχε οδηγήσει την ομάδα στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πυρασός Ν. Αγχιάλου

Ο Λάκης Μπακάλης είναι ο νέος τεχνικός της Πυράσου Ν. Αγχιάλου. Ο Μπακάλης έχει εργαστεί σε Νίκη Βόλου, Ρήγα Φεραίο, ενώ πέρσι αναδείχθηκε κυπελλούχος Θεσσαλίας ως προπονητής τους Θησέα Αγρίας.












TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ