ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χατζηδιάκος: Στα 2,5 εκατ. ευρώ η προσφορά της Κάλιαρι και τετραετές συμβόλαιο

Ο Παντελής Χατζηδιάκος στο Γαλλία - Ελλάδα
Ο Παντελής Χατζηδιάκος στο Γαλλία - Ελλάδα EUROKINISSI

Ο Παντελής Χατζηδιάκος πλησιάζει στην Κάλιαρι, η οποία κατέθεσε στην Άλκμααρ νέα πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Έλλήνας διεθνής θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 3 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου το τελευταίο διάστημα φιγουράρει στα ιταλικά ρεπορτάζ για την Κάλιαρι, η οποία βρίσκεται ολοένα πιο κοντά στην απόκτησή του.

Οι Σαρδηνοί θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή κι ο Έλληνας διεθνής αποτελεί προτεραιότητα, γι' αυτό και κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Αν κι αρχικά, πρόσφεραν το ποσό των 1,5 εκατ. ευρώ, τελικά, η νέα πρόταση έφτασε τα 2,5 εκατ. ευρώ (2 εκατ. ευρώ φιξ και 500.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους), όπως και σας είχε ενημερώσει το SPORT24 σχετικά με τις απαιτήσεις της Άλκμααρ.

Αν οι δύο πλευρές τα βρουν, τότε ο Χατζηδιάκος θα υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ, ενώ συνολικά θα λάβει 3 εκατ. ευρώ.

Το deal δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ενώ οι Ολλανδοί επιμένουν και θέλουν να τον κρατήσει μέχρι τις 31/8, κάτι που όμως δεν δέχεται η Κάλιαρι.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ