ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χατζηδιάκος: Πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ η Κάλιαρι, 2,5 και… χρόνο θέλει η Άλκμααρ

Ο Παντελής Χατζηδιάκος
Ο Παντελής Χατζηδιάκος EUROKINISSI SPORTS

Κατόπιν υπόδειξης του αλλοτινού εκλέκτορα της Ελλάδας και νυν τεχνικού της Κάλαιρι, Κλαούντιο Ρανιέρι, οι Σαρδηνοί κατέθεσαν πρόταση για τον Παντελή Χατζηδιάκο. Πρόταση, η οποία όμως δεν ικανοποιεί – παρά το συναινετικό πνεύμα – ακόμη την ΑΖ, εν αντιθέσει με τον διεθνή στόπερ, ο οποίος είναι θετικός στη μετακίνησή του στο καμπιονάτο.

Εδώ και λίγες ώρες το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου φιγουράρει στα ιταλικά ρεπορτάζ, όπου και συνδέεται με την Κάλιαρι, αναφερόμενος ως ένας από τους υποψηφίους για την ενίσχυση των Σαρδηνών στην καρδιά της αμυντικής τους γραμμής.

Ισχύει. Η Κάλιαρι αναζητά δύο στόπερ. Ο διεθνής Έλληνας είναι μεταξύ των βασικών επιλογών της. Ο τεχνικός της, ο γνωστός μας Κλαούντιο Ρανιέρι, έχει μιλήσει με τον «Χάτζη» και μετά τη θετική απόκρισή του, η ιταλική ομάδα προχώρησε σε κατάθεση πρότασης στην ΑΖ.

Η πρόταση και οι απαιτήσεις της Άλκμααρ

Προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ολλανδικού club, οι οποίες φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια. Υπάρχει όμως πνεύμα αμοιβαιότητας, ειδικά εφόσον ο Χατζηδιάκος θέλει να αποχωρήσει από το Αλκμααρ, έχοντας μπει πλέον στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Είναι ικανοποιημένος από την πρόταση της Κάλαρι, η οποία του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο υπερτριπλασιάζοντας τις τρέχουσες απολαβές του.

Οι Σαρδηνοί έχουν διάθεση να αυξήσουν την προσφορά τους. Αυτό που δεν έχουν είναι χρόνος, μιας και θέλουν στόπερ… χτες. Και η ΑΖ, επιδιώκοντας να μπει στους ομίλους του Conference League θέλει να κρατήσει τον Χατζηδιάκο ως το τέλος των καλοκαιρινών προκριματικών.

Δύο τα προς επίλυση θέματα συνεπώς. Καλύτερη προσφορά από την Κάλιαρι, κάτι που μπορεί να γίνει, τόσο καλύτερη όμως ώστε να «αναχαιτίσει» τον περιορισμό που θέτει – ως τώρα τουλάχιστον – η ΑΖ, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κόψει τον δρόμο του διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Στα ατού της ολλανδικής ομάδας, το ότι η Κάλιαρι δεν είναι η μόνη που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 26χρονο άσο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ