SUPER LIG

Χατάισπορ - Τράμπζονσπορ 2-1: Η ασίστ από 30 μέτρα του Μπακασέτα δεν ήταν αρκετή

Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ AP

Ο Τάσος Μπακασέτας έβγαλε άλλη μια ασίστ για την Τράμπζονσπορ, όμως δεν απέτρεψε την ήττα με ανατροπή από τη Χατάισπορ.

Ο Τάσος Μπακασέτας έβγαλε την ενδέκατη ασίστ του στη σεζόν, όμως αυτήν δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την ήττα 1-2 της Τράμπζονσπορ από τη Χατάισπορ και μάλιστα με ανατροπή για την 21η αγωνιστική της Süper Lig.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έβγαλε μία βαθιά παλιά 30 μέτρων στην περιοχή και ο Ενίς Μπάρντι με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έγραψε το 1-0 στο 9'.

Με την έναρξη του 2ου μέρους όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γκολ και έβαλαν στοπ σε ένα σερί τριών επιτυχιών των πρωταθλητών Τουρκίας.

Ο Μπακασέτας αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Μανώλης Σιώπης αντικαταστάθηκε στο 72'.

Σε άλλο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, ο "εμφύλιος" στον αγώνα της Ανκαραγκιουτζιού με την Γκαζιαντέπ βρήκε νικήτρια τη δεύτερη με 2-0. Η ομάδα του Στέλιου Κίτσιου (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι) παρατάχθηκε με υπηρεσιακό τεχνικό ύστερα από τη λύση της συνεργασίας με τον Ερόλ Μπουλούτ, όμως κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι σε εκείνη του Τάσου Χατζηγιοβάνη που μπήκε αλλαγή στο 59'.

Οι Δημήτρης Γούτας και Χάρης Χαρίσης αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι αλλά δεν απέτρεψαν την εντός έδρας ήττα της Σίβασπορ από την Άδανα Ντεμίρσπορ με 0-2.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ