ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χαρτ: "Από τα χειρότερα απογεύματά μου"

Χαρτ: "Από τα χειρότερα απογεύματά μου"

Ο Τζο Χαρτ εμφανίστηκε απαρηγόρητος μετά την ήττα της Σίτι από τη Γιουνάιτεντ ενώ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι τόνισε πως το ντέρμπι κρίθηκε στο τρίτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Η Μάντσεστερ Σίτι παρατάχτηκε στο "Θέατρο των Ονείρων" με τον αέρα από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα όμως αυτή τη φορά εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και με την ήττα με 4-2 από τη συμπολίτισσα έχει πλέον ταβάνι για φέτος την 4η θέση.

"Αυτό ήταν ένα από τα χειρότερά μου απογεύματα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας και τους οπαδούς μας", δήλωσε μετά τη βαριά ήττα ο γκολκίπερ της Σίτι και της εθνικής Αγγλίας, ενώ ο τεχνικός των "πολιτών" Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου:

"Από τη στιγμή που μας ισοφάρισαν άρχισαν να παίζουν καλά ενώ το τρίτο γκολ τους ήταν καθοριστικό στο ματς καθώς με το αβαντάζ των δύο γκολ έπαιζαν με αυτοπεποίθηση.

Χαρτ: "Από τα χειρότερα απογεύματά μου"

Δεν νομίζω ότι είχαμε πρόβλημα στο να ακολουθήσουμε το ρυθμό του αγώνα, πληρώσαμε τα δικά μας λάθη σε τουλάχιστον δύο γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε αν και είναι δύσκολο να είσαι 4ος.

Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδι και 18 βαθμούς να διεκδικήσουμε και πρέπει να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ