CHARLIE BETS

Charlie bets: Καλοπληρωμένη η νίκη των Τούρκων

Ο Μπουράκ Γιλμάζ της Τουρκίας στην πρεμιέρα του Euro 2020 κόντρα στην Ιταλία
Ο Μπουράκ Γιλμάζ στο Euro 2020 κόντρα στην Ιταλία ©2021 ALESSANDRA TARANTINO, POOL/ASSOCIATED PRESS

Σέντρα για τη δεύτερη αγωνιστική του Euro 2020 με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Τετάρτης (16/06).

Charlie bets: Καλοπληρωμένη η νίκη των Τούρκων

(16:00) Οι Φινλανδοί πήραν μία ανέλπιστη νίκη την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης, που έχει μπερδέψει πολύ τον όμιλο. Γνωρίζουν πως αν σήμερα πάρουν έναν βαθμό από τους Ρώσους, κατά 99% θα πάρουν την πρόκριση στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Ο μόνος τρόπος για να μπει σε μία ισορροπία ο όμιλος είναι να κερδίσουν οι Ρώσοι αυτό το παιχνίδι. Έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, θα βρουν αντίπαλο μία ομάδα που αμύνεται μαζικά και θα προσπαθήσει να απειλήσει μόνο με τον Πούκι.

Οι Φιλανδοί κέρδισαν στην πρεμιέρα σε ένα παιχνίδι, που δημιούργησαν μόλις μία τελική και βάσει xG θα έπρεπε να το χάσουν με 2,09 - 0,41. Μοιάζει δύσκολο να συμβεί ξανά αυτό. Με τα χάλια όμως που έδειξαν οι Ρώσοι στην πρεμιέρα πώς να τους εμπιστευτεί κανείς; Δεν είναι ομάδα που αξίζει να βρεθεί στα νοκ άουτ η Φινλανδία, δεν έδειξε πως αξίζει να πάρει ποντάρισμα στο 1.65 η Ρωσία. Προτιμότερο το No Bet .

Charlie bets: Καλοπληρωμένη η νίκη των Τούρκων

(19:00) Οι Ουαλοί πήραν έναν τυχερό βαθμό την πρώτη αγωνιστική από τους Ελβετούς. Οι δύο λόγοι που πήραν την ισοπαλία ήταν οι επιλογές του Πέτκοβιτς και η δυστοκία του Σεφέροβιτς. Ο προπονητής των Ελβετών βιάστηκε να βγάλει τον Σακίρι και να δώσει το μήνυμα να γυρίσει πίσω η ομάδα του όταν έγινε το 1-0 και άργησε απελπιστικά να βγάλει τον Σεφέροβιτς.

Ο Γκαβράνοβιτς στα λίγα λεπτά που έπαιξε πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όμως δεν ήταν καλυμμένος. Έχουμε λοιπόν σαν δεδομένο πως η άμυνα της Ουαλίας αφήνει τον αντίπαλο φορ να έρθει σε καθαρή θέση εκτέλεσης και φυσικά πως ο Γιλμάζ δεν συγχωρεί. Οι Τούρκοι δεν ήταν καλοί στην πρεμιέρα, είχαν να αντιμετωπίσουν όμως και έναν αντίπαλο που έβγαζε πολλά τρεξίματα και πίεζε ψηλά. Σήμερα όλα θα είναι πιο εύκολα. Η νίκη των Τούρκων εντοπίζεται στο 2.40 στην Interwetten, είναι πολύ πιο ψηλά, από ό,τι προσωπικά αξιολογώ τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

Charlie bets: Καλοπληρωμένη η νίκη των Τούρκων

(22:00) Οι Ιταλοί κέρδισαν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα. Ήταν η ομάδα που έβγαλε τα περισσότερα δουλεμένα πράγματα, που θύμιζε περισσότερο σύλλογο από ό,τι Εθνική. Πίεση ψηλά σε διάρκεια στο 90λεπτο έβγαλαν μόνο οι Ιταλοί, όπως και δουλεμένες συνεργασίες με κάθετο ποδόσφαιρο και μικρές γρήγορες πάσες.

Οι Ελβετοί δεν πήραν καλό κοουτσάρισμα στην πρεμιέρα τους με τους Ουαλούς και δεν κατάφεραν να κερδίσουν, μία προβληματική ομάδα. Στο μικρό διάστημα που πιέστηκαν από έναν αντίπαλο που είχε σοβαρό πρόβλημα φυσικής κατάστασης η άμυνα τους έδειξε εύθραυστη. Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με τη δυναμική που έχουν αποκτήσει οι Ιταλοί, από την εικόνα της πρεμιέρας, με οδηγεί να ποντάρω στην νίκη της ομάδας του Μαντσίνι. Στο 1.57 στην Interwetten ο άσος.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ