ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χαριστέας: "Τον κόσμο δίπλα μας"

Χαριστέας: "Τον κόσμο δίπλα μας"
New Image

Ο Άγγελος Χαριστέας σε συνέντευξη του, κάλεσε τον κόσμο, να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής με την Ελβετία

Ο άσος της Νυρεμβέργης, μίλησε στον "NOVAΣΠΟΡ FM", για την απόδοση της Εθνικής, για την άσχημη εικόνα του Καραϊσκάκη στο ματς με τη Μολδαβία, αλλά και για το προσωπικό του ρεκόρ.
Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με Ελβετία:


"Έχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε και από αύριο ξεκινάμε την εντατική προετοιμασία για το ματς με την Ελβετία. Σίγουρα στην ομάδα υπάρχει νοοτροπία νικητή. Έχουμε καλούς παίκτες με ποιότητα".



Για το θέαμα που παρουσιάζει η Εθνική:


"Εγώ διαφωνώ με το ότι δεν αποδίδουμε θεαματικό ποδόσφαιρό, γιατί χθες μπήκαν τρία πανέμορφα γκολ και νομίζω ότι αυτά φτάνουν. Από εκεί και πέρα το ότι έχουμε μηδέν παθητικό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, καθώς και οι επιθετικοί βοηθάμε σε αυτό".

"Παίζουμε σοβαρά σε όλη τη διάρκεια ενός ματς ανεξάρτητος αντιπάλου και χθες φτάσαμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Μετά το 3-0 χαλαρώσαμε λίγο, αλλά αυτό ίσως έγινε και λόγω της επόμενης αναμέτρησης με την Ελβετία. Αυτοί θα παρουσιαστούν πιο βελτιωμένοι και σίγουρα θα έρθουν για τη νίκη. Τη νίκη όμως θέλουμε και εμείς, ειδικά στην έδρα μας, και περιμένω ένα ντέρμπι".





Για το μισοάδειο Καραϊσκάκη με Μολδαβία:


"Έχω ένα παράπονο γι’ αυτό και το είπα και χθες. Βλέπω όλα τα υπόλοιπα γήπεδα στην Ευρώπη να είναι γεμάτα. Στην Ελβετία που είχε χάσει από το Λουξεμβούργο το γήπεδο χθες ήταν κατάμεστο. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με την ποδοσφαιρική νοοτροπία. Εμείς δεν μπορούμε να φέρουμε κανέναν με το ζόρι στο γήπεδο. Ο κόσμος όμως είναι σημαντικός για μας και την Τετάρτη τον θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".



Για τη δεύτερη θέση των σκόρερ της Εθνικής:


"Στόχος μου είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος. Είναι μεγάλη χαρά να είσαι στη δεύτερη θέση των σκόρερ της Εθνικής. Σκοπός είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει καλύτερα και την Τετάρτη να φτάσουμε στη νίκη, είτε σκοράρω εγώ είτε όχι. Αυτό που θέλω είναι να είμαι όσο το δυνατό πιο σταθερός, γιατί αυτό μετράει στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή".






TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ