ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χαριστέας:"Δεν φαντάζομαι το μέλλον χωρίς Ρεχάγκελ"

Χαριστέας:"Δεν φαντάζομαι το μέλλον χωρίς Ρεχάγκελ"
χαριστεας

Με αποθεωτικά λόγια σχολίασε την παρουσία του Ότο Ρεχάγκελ στην εθνική Ελλάδας ο Άγγελος Χαριστέας με συνέντευξη του στην ελβετική εφημερίδα «Blick»

" Ο Ότο είναι ο βασιλιάς στην Ελλάδα. Στα εφτά χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της εθνικής είμαστε απόλυτα επιτυχημένοι.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2010. Είναι δύσκολο να φανταστείς το μέλλον μας χωρίς τον Ρεχάγκελ» είπε ο επιθετικός της Νυρεμβέργης, ο οποίος ήταν ο σταρ της εθνικής στο ματς με την Μολδαβία και υπερασπίστηκε τον Ρεχάγκελ για την κατηγορία του αναχρονιστικού ποδοσφαίρου.

« Είμαστε ξεκάθαροι στο τι θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Γρήγοροι στην αντεπίθεση και δυνατοί στις μονομαχίες. Αυτό είναι μοντέρνο ποδόσφαιρο» είπε ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος προσδοκά στην επικράτηση απέναντι στην ομάδα του Χίτσφελντ «Δεν κερδίσαμε τίποτα ακόμη. Είμαστε ακόμη στα μέσα του δρόμου και θέλουμε τη νίκη απέναντι και στην Ελβετία», της οποίας την κακή αρχή δεν ανέμενε, όπως αποκαλύπτει ο Χαριστέας.

« Η Ελβετία ανήκε στα φαβορί για να κατακτήσουν το γκρουπ. Δεν περίμενα να έχει τέτοια αρχή. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ο καθένας έχει τις κακές στιγμές του» σχολίασε για την προσεχή αντίπαλο της εθνικής ο Χαριστέας, ο οποίος κατέδειξε τους κινδύνους για την Ελλάδα.

«Γνωρίζω τον Χίτσφελντ από την Μπουντεσλίγκα και τρέφω απεριόριστο σεβασμό για αυτόν. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής.

Μπορούν να πετύχουν πολλά γιατί έχουν ποιότητα. Ο Μαγκνίν, ο Μπαρνέτα είναι γνωστοί από τη θητεία τους στην Μπουντεσλίγκα, όπως και ο Φρέι, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας. Θα πρέπει να τον προσέξουμε» .

Ο Χαριστέας αναφέρθηκε και στην επήρεια της ευφορίας από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που είναι ακόμη ορατή στους Έλληνες. « Αυτή η επιτυχία δεν είναι κάτι σύνηθες για μια μικρή χώρα. Κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να ξεχάσει τι πετύχαμε πριν από 4 χρόνια. Η υποστήριξη είναι φοβερή, αν και με την Μολδαβία δεν τη νιώσαμε. Απέναντι στην Ελβετία ελπίζω το «Καραϊσκάκη» να είναι γεμάτο»













TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ