ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Χαραλαμπίδης: "Δεν υπάρχει η ποιότητα"

Χαραλαμπίδης: "Δεν υπάρχει η ποιότητα"
INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε ότι οι παίκτες της Δόξας έχουν ταλέντο και διάθεση, όμως υστερούν σε παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία.

"Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει η ποιότητα που πρέπει να έχεις στη Σούπερ Λιγκ για να μπορείς να τελειώνεις τις φάσεις και αυτό το πληρώνουμε.

Θέλει πολύ υπομονή γιατί αν θα δείτε στην ομάδα μας, τα περισσότερα παιδιά είναι νεαρά, δεν έχουν παραστάσεις από την κατηγορία και δεν μπορούν από την μια μέρα στην άλλη να κάνουν πολλά πράγματα", τόνισε ο τεχνικός των "μαυραετών", για να προσθέσει:

"Έχουν ταλέντο, διάθεση, θέληση, αλλά θέλει πολύ υπομονή. Η ομάδα της Ξάνθης έχει την ανάλογη ποιότητα και σε δύο φάσεις που έκανε, σημείωσε δύο γκολ".

Όσον αφορά στην ανάλυση του αγώνα με την Ξάνθη, που είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 2-0 και να παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς να έχει πετύχει γκολ, είπε:

"Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν κάναμε γκολ, είχαμε δύο άτυχες στιγμές, μία στο πρώτο μέρος και από ένα λάθος μαρκάρισμα δεχτήκαμε ένα γκολ.

Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά, πιέζαμε, αλλά και πάλι από ένα λάθος δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και μοιραία χάσαμε το παιχνίδι".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ