SERIE A

Χάνει (ξανά) το "Ολίμπικο" ο Κασάνο

Χάνει (ξανά) το "Ολίμπικο" ο Κασάνο
Κασάνο-Σαμπντόρια

Δεν είναι γραπτό για τον Αντόνιο Κασάνο να παίξει κόντρα στη Ρόμα στο "Ολίμπικο". Αφού έχασε τον αγώνα πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας, τώρα θα λείψει και από το Κύπελλο λόγω τραυματισμού

Ο Κασάνο είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς του "Λουίτζι Φεράρις" για τα προημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, που βρήκε τους "μπλουτσερκιάτι" να έρχονται ισόπαλοι 1-1 με τους "τζαλορόσι", χωρίς ο ίδιος πάντως να θέλξει με την απόδοσή του, ωστόσο το όνειρό του να τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στο γήπεδο όπου γνώρισε μεγάλες στιγμές δεν θα πραγματοποιηθεί για φέτος.
Αιτία ένας τραυματισμός στη μέση, ο οποίος τον ανάγκασε να χάσει αρκετές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, με τον τεχνικό της ομάδας, Βάλτερ Ματσάρι, να αποφασίζει να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον επαναληπτικό προημιτελικό με τη Ρόμα.

Πέρα από τον φορ από το Μπάρι, ο οποίος ήθελε σαν... τρελλός να αγωνιστεί σε αυτό το ματς, εκτός μάχης από πλευράς Σαμπντόρια έχουν τεθεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και οι τραυματίες Καλού, Μοντέλα, Παλόμπο και Σαμάρκο.


TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ