ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάνει το ντέρμπι ο Σαλπιγγίδης

Χάνει το ντέρμπι ο Σαλπιγγίδης
Σαλπιγγιδης

Ο Σάλπι τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και χάνει το ντέρμπι. Περιμένει η Χέρτα. Έρημώνει η Παιανία

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης χάνει οριστικά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ εκδίκασε την υπόθεση του επιθετικού του Παναθηναϊκού και τον τιμώρησε με μια αγωνιστική, κάτι που σημαίνει οτι θ' απουσιάσει απο το ντέρμπι ''αιωνίων'' στο ''Απόστολος Νικολαΐδης''.
Κατά την διάρκεια της εκδίκασης, ο Γιάννης Κάρμης που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό τόνισε οτι υπάρχει μια ασάφεια στο απόσπασμα του φύλλου αγώνα που απέστειλαν οι Ιταλοί και ζητήθηκε η αποστολή ολόκληρου του φύλλου αγώνα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το θέμα (σε αυτή την περίπτωση η υπόθεση θα έπαιρνε παράταση και ο ''Σάλπι'' θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι), καθώς δεν υπήρχε πουθενά η λέξη ''χτύπησε''. Ωστόσο, το αίτημα της ''πράσινης'' ΠΑΕ δεν έγινε αποδεκτό απο τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης βρέθηκε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που τόνισε: ''Δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα άσεμνης συμπεριφοράς στα γήπεδα. Ήταν άδικη η απόφαση.

Πήγα στον παίκτη παράλληλα και όχι με πρόθεση να του κόψω την μπάλα. Συνέβη μια σύγκρουση που συμβαίνει συχνά στους αγωνιστικούς χώρους. Ήταν ένα φάουλ που στη χειρότερη περίπτωση έπρεπε να τιμωρηθώ με κίτρινη κάρτα. Το ματς είχε ξεφύγει, ο διαιτητής έχασε τον έλεγχο και στην ουσία την πλήρωσα εγώ'',

ισχυρίστηκε ο 26χρονος άσος που εξήγησε πως δεν κυνήγησε να χτυπήσει τον αντίπαλό του.

Περιμένει η Χερτα για Βύντρα
Όσον αφορά την υπόθεση του Λουκά Βύντρα, η βελτιωμένη πρόταση της Χέρτα (1,8 εκ. ευρώ) φαίνεται να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει οτι είναι αρκετές οι πιθανότητες ο δεξιός μπακ του ''τριφυλλιού'' να γίνει κάτοικος Βερολίνου.

Ωστόσο, οι εξελίξεις στην υπόθεση θα εξαρτηθούν απο τις προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι του ''τριφυλλιού'' προκειμένου να εντοπίσουν και ν' αποκτήσουν τον αντικαταστάτη του Λουκά Βύντρα. Αν οι προσπάθειες αυτές έχουν αίσιο τέλος, τότε είναι αρκετές οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, σε διαφορετική περίπτωση ο Βύντρα θα παραμείνει στην Παιανία. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο παίκτης να αγωνιστεί στο ντέρμπι και μετά να ετοιμάσει τις βαλίτσες του.

''Ερημώνει'' η Παιανία
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Πεσέϊρο έχει αρκετά προβλήματα να λύσει, καθώς μέχρι την Παρασκευή θα λείψουν απο την Παιανία 17 ποδοσφαιριστές, διότι κάποιοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ υπάρχουν και οι τραυματίες που δεν υπολογίζονται για την πρεμιέρα. Αυτό σημαίνει οτι ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει αρκετά εμπόδια στην προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να βελτιώσει την κατάσταση.

Απο την Παιανία αναχώρησαν οι διεθνείς (Νίλσον, Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Γκούμας, Καραγκούνης, Νίνης και Δημούτσος), ενώ ο τεχνικός τους ''τριφυλλιού'' δεν υπολογίζει και τους τραυματίες Σέριτς, Ίβανσιτς, Μόρις, Τσίγκα, Σιόντη, Δάρλα και Γκονζάλες.

Σχετικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων, ο Πορτογάλος έδωσε ρεπό στους παίκτες την Δευτέρα, αλλά σήμερα επιστρέφουν στην Παιανία, όπου τους περιμένει διπλό πρόγραμμα.

Μάτος: ''Έχω προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό''

Στην Βραζιλία, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον Μαρσέλο Μάτος και το γεγονός οτι στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό. Ο μέσος του ''τριφυλλιού'' απο την πλευρά του παραδέχθηκε οτι έχει ακόμη πρόβλημα με την ελληνική γλώσσα, ωστόσο ξεκαθάρισε οτι έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

''Νιώθω οτι έχω προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, που είναι σχετικά γρήγορος. Μέχρι τώρα έχουμε δώσει επτά φιλικά κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και έχουμε νικήσει στα τέσσερα. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα και πιστεύω οτι μόλις προσαρμοστούν θα έχουμε μια καταπληκτική χρονιά''.


''Απελευθέρωση'' στα εισιτήρια
''Απελευθερώθηκαν'' όλα τα εισιτήρια του προσεχούς ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και πλέον όποιος θελήσει να προμηθευτεί θα πρέπει απλώς να είναι μέλος της Ticket Club, χωρίς να χρειάζονται οι απαιτούμενοι βαθμοί.

Μέχρι την Δευτέρα, όποιος ήθελε εισιτήριο έπρεπε να έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς στο point system της Ticket Club, μία προϋπόθεση που δεν πληρούσαν πολλοί. Με την τελευταία εξέλιξη, ωστόσο, η κίνηση των εισιτηρίων κορυφώθηκε και αναμένεται να εξαντληθούν.

Σε όλα τα παιχνίδια από ένα σημείο και έπειτα θα ''απελευθερώνονται'' τα εισιτήρια, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό το… point system θα ισχύει κανονικά και κάθε οπαδός θα επιβραβεύεται για την παρουσία του στους αγώνες.
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ