ΑΓΓΛΙΑ

Championship: Η Κόβεντρι αποχαιρέτησε τον Νταμπό μετά το χαμένο πέναλτι και καταδίκασε τα ρατσιστικά μηνύματα που δέχθηκε

Championship: Η Κόβεντρι αποχαιρέτησε τον Νταμπό μετά το χαμένο πέναλτι και καταδίκασε τα ρατσιστικά μηνύματα που δέχθηκε

Ο Φανκατί Νταμπό, ο οποίος έχασε το τελευταίο πέναλτι στον τελικό των playoffs για την άνοδο στην Premier League, αποτελεί παρελθόν από την Κόβεντρι, καθώς δεν έγινε επέκταση στο συμβόλαιό του.

Η Κόβεντρι έχασε μία "χρυσή" ευκαιρία για την άνοδό της στην Premier League. Έφτασε στον τελικό των playoffs της Championship, όμως ηττήθηκε 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι από τη Λούτον. Ο παίκτης που έχασε το τελευταίο πέναλτι ήταν ο Φανκατί Νταμπό.

Το συμβόλαιο του 27χρονου δεξιού μπακ λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, με την Κόβεντρι να κάνει γνωστό πως δεν θα γίνει επέκταση και τον αποχαιρέτησε έπειτα από τέσσερα χρόνια συνεργασίας.

Ο Νταμπό δέχθηκε αρκετά ρατσιστικά μηνύματα μετά το χαμένο πέναλτι, με την Κόβεντρι να στέκεται στο πλευρό του εκδίδοντας ανακοίνωση.

"Τα μηνύματα που εστάλησαν στον Φανκατί είναι αηδιαστικά, δεν υπάρχει θέση σε τέτοια άτομα στα παιχνίδια μας. Το κλαμπ θα στηρίξει τον Φανκατί και δεν θα διστάσει να αναλάβει δράση απέναντι σε αυτά τα άτομα. Το Κόβεντρι είναι μία πολυπολιτισμική πόλη και δεν δίνει χώρο σε κάθε μορφή ρατσισμού" δήλωσε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ