VIRAL

Champions League: Σεκιούριτι πήγε να αποτρέψει εισβολέα στο Μακάμπι Χάιφα - Παρί πετώντας του παπούτσι

Σεκιούριτι προσπαθεί να σταματήσει εισβολέα στο Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν βγάζοντας το παπούτσι του
Σεκιούριτι προσπαθεί να σταματήσει εισβολέα στο Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν βγάζοντας το παπούτσι του PRINT SCREEN

Ένας οπαδός επιχείρησε να εισβάλει στο Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν για να αγκαλιάσει τον Λιονέλ Μέσι και τελικά τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες ενός σεκιούριτι, ο οποίος για να τον σταματήσει του έβγαλε το παπούτσι και στη συνέχεια το πέταξε πάνω του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδός εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια αγώνα. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σεκιούριτι να προσπαθεί να τον σταματήσει με αυτόν τον τρόπο.

Στην αναμέτρηση της Τετάρτης (14/9) ανάμεσα στη Μακάμπι -Χάιφα και την Παρί Σεν Ζερμέν για τους ομίλους του Champions League, ο εισβολέας πήδηξε πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες, με τις προσπάθειες των σεκιούριτι να τον σταματήσουν να στέφονται με αποτυχία.

Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών επιχείρησε να τον αποτρέψει πιάνοντας του το πόδι. Ωστόσο, αυτό που κατάφερε ήταν να μείνει με το...παπούτσι στο χέρι, το οποίο όμως στη συνέχεια πέταξε πάνω στον οπαδό.

Αυτό βέβαια, δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τον οπαδό, που έτρεξε και αγκάλιασε τον Λιονέλ Μέσι, πριν ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου τον πιάσει και τον απομακρύνει από το γήπεδο.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ