CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Σε κατάσταση συναγερμού η Μαδρίτη λόγω των οπαδών της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι

Οι οπαδοί της Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ
Οι οπαδοί της Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ © 2022 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Η πόλη της Μαδρίτης έχει μπει σε κατάσταση συναγερμού, σύμφωνα με την Marca, καθώς στόχος είναι να αποφευχθούν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι που θα βρεθούν στη πόλη για τα ματς με Ρεάλ και Ατλέτικο αντίστοιχα.

Η Μαδρίτη κινείται σε ρυθμούς Champions League. Την Τρίτη (12/4, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) η Ρεάλ υποδέχεται την Τσέλσι, ενώ η Ατλέτικο την Μάντσεστερ Σίτι (13/4, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, MEGA, LIVE SPORT24) για τα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα δύο αυτά ματς έχουν φέρει μία... αναταραχή στην ισπανική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με την Marca, η Μαδρίτη έχει μπει σε κατάσταση συναγερμού. Στόχος είναι να μην προκύψουν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο αγγλικών ομάδων που θα βρεθούν στην πόλη.

Μάλιστα, υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για τους οπαδούς της Τσέλσι, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη οργανωμένα, επομένως θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν από την αστυνομία. Οι ισπανικές Αρχές θέλουν να αποφύγουν τα γεγονότα της Σεβίλλης, όταν στην πόλη της Ανδαλουσίας συναντήθηκαν οπαδοί της Γουέστ Χαμ και της Άιντραχτ με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ