CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Πρώτη η Ρεάλ μετά το 2-0 επί της Ίντερ, ισόπαλο το Σαχτάρ - Σέριφ

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν το γκολ επί της Σέριφ | 24 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν το γκολ επί της Σέριφ | 24 Νοεμβρίου 2021 © 2021 SERGEI GRITS/AP IMAGES

Η Ρεάλ επικράτησε της Ίντερ με 2-0 και τερμάτισε στην πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο με τους Ιταλούς μένουν στη δεύτερη θέση και τη Σέριφ να συνεχίζει στο Europa League και να είναι πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Με δύο πανέμορφα τέρματα από τους Κρόος και Ασένσιο η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Ίντερ με 2-0 και πήρε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Champions League και την πρόκριση στους "16" με τους Ιταλούς να τερματίζουν στη δεύτερη θέση. Το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στη Σαχτάρ και τη Σέριφ έληξε ισόπαλο 1-1 με τους Μολδαβούς να έχουν εξασφαλίσει ήδη την τρίτη θέση και να συνεχίζουν στο Europa League ως πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχτηκε την Ίντερ γνωρίζοντας πως θέλει νίκη ή ισοπαλία για να πάρει την πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε στο 17' όταν ο Κρόος με ένα σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Χαντάνοβιτς και έδωσε προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο 64' η Ίντερ έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν ο Μπαρέλα δέχτηκε ένα μαρκάρισμα από τον Μιλιτάο και στη συνέχεια της φάσης τον χτύπησε με αποτέλεσμα οι δύο ποδοσφαιριστές να έχουν μια αψιμαχία και μέσω VAR βγήκε η κόκκινη κάρτα στον Μπαρέλα.

Το 2-0 για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήρθε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 79' όταν ο Ασένσιο με πανέμορφο σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι του Χαντάνοβιτς και εν συνεχεία στα δίχτυα της Ίντερ για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κρόος (78' Βαλβέρδε), Καζεμίρο (71' Καμαβινγκά), Μόντριτς, Ροντρίγκο (78' Ασένσιο), Γιόβιτς (78' Ντίαζ), Βινίσιους (81' Αζάρ).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Ντάμφρις (46' Ντιμάρκο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (60' Βιδάλ), Τσαλχάνογλου (60' Βεσίνο), Πέρισιτς, Μαρτίνες (66' Γκαλιαρντίνι), Τζέκο (60' Σάντσες).

Ούτε τώρα τα κατάφερε η Σαχτάρ

Στο άλλο ματς του 4ου ομίλου, η αναμέτρηση πριν την έναρξη του δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον με τη Σέριφ των Αθανασιάδη - Κολοβού που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα να είναι ούτως η άλλως στην τρίτη θέση του ομίλου και τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο μια νίκη γοήτρου αφού δεν μπορούσαν να προσπεράσουν τους Μολδαβούς.

Το ζητούμενο για τους γηπεδούχους, που ήταν να πάρουν ένα τρίποντο δεν ήρθε, καθώς αν και προηγήθηκαν στο 42', δέχτηκαν τελικά γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Το 1-0 έγινε όταν ο Φερνάντο μετά από ωραία ψιλοκρεμαστή μπαλιά βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη από τα αριστερά, έκανε το έξυπνο πλασέ και νίκησε τον Έλληνα γκολκίπερ για να ανοίξει το σκορ για τους Ουκρανούς.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νικόλοβ που είχε περάσει ως αλλαγή αντί του Κολοβού.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιγιάτοβ (86' Σεβτσένκο), Ντοντό, Κρίτσοβ, Μποντάρ, Κορνιλένκο (67' Ισμαίλι), Αντόνιο, Μάρλος, Μπονταρένκο (67' Μαικόν), Σουντάκοβ (46' Τετέ), Σόλομον, Φερνάντο (46' Μούντρικ).

ΣΕΡΙΦ: Αθανασιάδης, Κοστάνζα, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Τιλ, Κολοβός (46' Νικόλοβ), Άντο, Τραορέ, Μπρούνο, Γιανσάν.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΣΕΡΙΦ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ