CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Πρεμιέρα στη φάση των "16" με Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει με τον Χούλιαν Άλβαρες
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει με τον Χούλιαν Άλβαρες © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Την Τρίτη (13/2) κάνει σέντρα η φάση των "16" του Champions League, με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις των Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ σε Κοπεγχάγη και Λειψία αντίστοιχα να τραβούν τα βλέμματα. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Αναμονή τέλος. Η νοκ-άουτ φάση του Champions League ξεκινά, αρχίζοντας την Τρίτη (13/2) με δύο αναμετρήσεις στη φάση των "16".

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ κάνουν πρεμιέρα στα νοκ-άουτ και αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κοπεγχάγη και τη Λειψία αντίστοιχα.

Χωρίς Μπέλιγχαμ η φορμαρισμένη Ρεάλ

Η πρωτοπόρος στη La Liga Ρεάλ είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, ούσα ιδιαίτερα φορμαρισμένη, αφού μετράει μόλις δύο ήττες σε 31 παιχνίδια φέτος.

Βέβαια, ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζουν Μπέλιγχαμ, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ, καθώς υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.

Ακόμα ένα απρόοπτο είχαν να αντιμετωπίσουν οι "μερένγκες", αφού μετά την άφιξή τους στη Γερμανία ένα αμάξι έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στο πούλμαν τους σε αυτοκινητόδρομο.

Με πρώτο βιολί Χάλαντ η Σίτι

Η κάτοχος του τροπαίου εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί. Θυμίζουμε πως έκανε το απόλυτο 6/6 στον όμιλό της και προκρίθηκε ως πρώτη.

Ωστόσο, η Κοπεγχάγη δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος, δεδομένου ότι άφησε εκτός Champions League τις Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν και Γαλατάσαραϊ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης (13/2)

  • 22:00 Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι / COSMOTE SPORT 4 HD
  • 22:00 Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης / COSMOTE SPORT 2 HD

Τα ζευγάρια της φάσης των 16

  • Πόρτο - Άρσεναλ
  • Νάπολι - Μπαρτσελόνα
  • Παρί - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  • Ίντερ - Ατλέτικο
  • Αϊντχόφεν - Ντόρτμουντ
  • Λάτσιο - Μπάγερν
  • Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι
  • Λειψία - Ρεάλ

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 13, 14, 20 και 21 Φεβρουαρίου κι έπειτα από μία εβδομάδα χωρίς αγώνες, οι δεύτεροι θα διεξαχθούν στις 5, 6, 12 και 13 Μαρτίου.

Οι νικητές ομίλων ήταν οι ισχυροί της κλήρωσης και γι' αυτό θα δώσουν το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους. Σημειώνεται ότι δεν επιτρεπόταν να προκύψουν ζευγάρια με ομάδες που προέρχονται από την ίδια ομοσπονδία ή από τον ίδιο όμιλο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ