ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Η αποστολή των μερένγκες ενεπλάκη σε τροχαίο στην Γερμανία

Ο Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 17 Δεκεμβρίου 2023
Ο Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 17 Δεκεμβρίου 2023 @2023 PABLO GARCIA/AP IMAGES

Ένα απρόοπτο έλαβε χώρα λίγο μετά την άφιξη της αποστολής της Ρεάλ στην Γερμανία για την αναμέτρηση με την Λειψία, με ένα αμάξι να φεύγει από την πορεία του και να πέφτει πάνω στο πούλμαν των μερένγκες σε αυτοκινητόδρομο.

Η αποστολή της Ρεάλ ταξίδεψε την Δευτέρα στην Γερμανία ενόψει της πρώτης κόντρας με την Λειψία για τη φάση των "16" του Champions League (13/02, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) και λίγο αφότου πάτησαν το πόδι τους σε γερμανικό έδαφος οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της, έπεσαν θύματα ενός άκρως ασυνήθιστου περιστατιστικού.

Συγκεκριμένα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας, με την "Bild" να αποκαλύπτει πως ένας οδηγός αυτοκινήτου (μάρκας Toyata) έχασε τον έλεγχο του τιμονιού την ώρα που τραβούσε video την αποστολή της Ρεάλ και έπεσε πάνω στο πούλμαν την ώρα που τα δύο οχήματα ήταν σε κίνηση.

Από τη σύγκρουση που προκλήθηκε, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του οδηγού, ύψους 3 χιλιάδων ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αναφορά για φθορές στο πούλμαν της ισπανικής ομάδας.

Σημειώνεται πως το εν λόγω περισταστικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της διαδρομής του πούλμαν της Ρεάλ από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ως το ξενοδοχείο "Steigenberger Grandhotel Handelshof" όπου κατέλυσε, με τα ισπανικά ΜΜΕ να διαβεβαιώνουν πως ουδείς άνθρωπος της Ρεάλ έπαθε το παραμικρό από την σύγκρουση.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ