CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Κράσνονταρ - Ολυμπιακός με φόντο τα αστέρια

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της Τρίτης (27/8, 22:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Κράσνονταρ στην Ρωσία και με όπλο του το 4-0 του πρώτου αγώνα θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Φυσικά, υπάρχουν πολλά ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα.

Η μεγάλη ώρα της επιστροφής του Ολυμπιακού στους ομίλους τους Champions League πλησιάζει. Οι ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τρίτης (27/8, 22:00) αντιμετωπίζουν στη Ρωσία την Κράσνονταρ και με όπλο του το 4-0 του πρώτου αγώνα θέλουν να κουνήσουν ξανά σεντόνι.

Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον Μαρτίνς και τους παίκτες του, όμως όλα θα πρέπει να αποδειχτούν στο χορτάρι. Το Krasnodar Stadium παρά το 4-0 αναμένεται να είναι σχεδόν γεμάτο και να βοηθήσει τους παίκτες του Σεργκέι Μάντβεεβ.

Φυσικά, πέρα από τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, το μεγάλο αγώνα περιμένουν πώς και πώς οι φίλοι του στοιχήματος. Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και σε πολλά συνδυαστικά στοιχήματα, με πολύ καλές αποδόσεις.

Ο Μάρκους Μπεργκ στον πρώτο αγώνα ήταν άφαντος, όμως σε δηλώσεις του τόνισε πως στο δεύτερο ματς θα είναι καλύτερος. Αν πιστεύετε ότι ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού θα καταφέρει να σκοράρει πρώτος και το ακριβές σκορ θα είναι 2-1 υπέρ της Κράσνονταρ τότε θα βρείτε τη συγκεκριμένη αγορά με απόδοση 25. Οι Ρώσοι θα μπουν σίγουρα από την αρχή δυνατά στο ματς και το να σκοράρουν στο πρώτο δεκάλεπτο πληρώνει 7.

Αν από την άλλη πιστεύετε πως ο Ολυμπιακός θα φύγει και πάλι νικητής υπάρχουν πολλές επιλογές που αξίζουν την προσοχή σας. Μία από αυτές είναι το να σκοράρει ο Γκερέρο και να πάρουν τη νίκη με 2-1 οι ερυθρόλευκοι. Η απόδοση της συγκεκριμένης αγοράς ανέρχεται στο 40! Μία άλλη επιλογή που μπορείτε να επιλέξετε είναι να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα ο Ολυμπιακός που πληρώνει 10.

Βέβαια, δεν είναι μονάχα αυτά τα ειδικά στοιχήματα, αλλά πολλά περισσότερα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα μπορείτε να παίξετε το σύνολο κίτρινων και κόκκινων καρτών στον αγώνα, για το λεπτό της πρώτης κίτρινης, για τον ακριβή αριθμό των οφσάιντ, των πλαγίων, αλλά και των πέναλτι που μπορούν να σφυριχθούν. Μέχρι και τα λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να ποντάρει κάποιος.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια του Ολυμπιακού να κλείσει θέση "στ' αστέρια" το βράδυ της Τρίτης υπόσχεται έντονες στοιχηματικές συγκινήσεις.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ