CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται κόντρα στην Αταλάντα, αποστολή στην Ουκρανία για την Μπαρτσελόνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ απέναντι στην Αταλάντα για το Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ απέναντι στην Αταλάντα για το Champions League © 2021 MARTIN RICKETT/ASSOCIATED PRESS

Η πρωτοπόρος του 6ου ομίλου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, ενώ η Μπαρτσελόνα που θέλει πάση θυσία το τρίποντο αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία. Οι οκτώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Το Champions League επιστρέφει με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής σε τέσσερις ομίλους με οκτώ άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει η μάχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Αταλάντα (2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) στο Μπέργκαμο για τον 6ο όμιλο, όπου οι κόκκινοι διάβολοι έχουν πάρει τα ηνία με έξι πόντους. Οι Ιταλοί είναι στους 4 βαθμούς, μαζί με τη Βιγιαρεάλ, η οποία υποδέχεται τη Γιούγνκ Μπόις (2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 9HD, LIVE SPORT24) .

Σε δύσκολη θέση παραμένει η Μπαρτσελόνα που είναι 3η στον έκτο 5ο όμιλο με τρεις ποντούς. Αντιμετωπίζει στην Ουκρανία την Ντιναμό Κιέβου (2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 7HD, LIVE SPORT24), της οποίας επικράτησε 1-0 στο Καμπ Νόου. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Καταλανούς. Την ίδια ώρα η πρώτη Μπάγερν με εννέα πόντους υποδέχεται στο Μόναχο την 2η Μπενφίκα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου (2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι μάχες συνεχίζονται και στον 7ο όμιλο. Η Ζάλτσμπουργκ των επτά πόντων κοντράρεται στη Γερμανία απέναντι στη Βόλφσμπουργκ που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 πόντους (2/11, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24). Οι λύκοι παίζουν τα... ρέστα τους, καθώς είναι ισόβαθμοι με τη Λιλ, η οποία αντιμετωπίζει στην Ανδαλουσία τη Σεβίλλη (2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 8HD, LIVE SPORT24) που δεν βρίσκεται πολύ μακριά, συγκεκριμένα είναι 2η με τρεις βαθμούς.

Τέλος, για τον 8ο όμιλο, η Γιουβέντους απέναντι στη Ζενίτ (2/11, 22:00, COSMOTE SPORT 5HD, LIVE SPORT24) στο Τορίνο θέλει να συνεχίσει με το 4/4, ώστε να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου. Οι Ρώσοι είναι 3οι στο -3 από την Τσέλσι, η οποία ταξιδεύει στη Σουηδία εκεί που θα βρει απέναντι της την τελευταία χωρίς βαθμούς Μάλμε (2/11, 19:45, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) .

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις αναμετρήσεις από το Matchcenter του SPORT24.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΕΒΙΛΛΗ ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ