CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Ελληνικό άρωμα με Βλαχοδήμο κόντρα στη Γιουβέντους και Ζέκα - Οικονόμου απέναντι στη Σεβίλλη

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος PRINTSCREEN

Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (14/9) στο Champions League, το οποίο έχει ελληνικό άρωμα, με την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους και την Κοπεγχάγη των Μάριου Οικονόμου και Ζέκα τη Σεβίλλη. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ρεάλ - Λειψία.

Το Champions League και οι κορυφαίες ομάδες της ευρωπαϊκής Ηπείρου συνεχίζεται την Τετάρτη (14/9) και είναι εδώ για να μας προσφέρουν ακόμα μία βραδιά ποδοσφαιρικής πανδαισίας.

Χωρίς αμφιβολία το παιχνίδι που τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Λειψία, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά.

Η Ρεάλ με το απόλυτο των νικών απέναντι στη Λειψία του Ρόζε

Το φαβορί είναι οι "μερένγκες", οι οποίοι βρίσκονται σε τρομερή φόρμα, καθώς είναι η μοναδική ομάδα στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχει το απόλυτο των νικών.

Από την άλλη βέβαια, οι Μαδριλένοι έχουν αποτύχει να κερδίσουν το πρώτο εντός έδρας ματς στη φάση των ομίλων του Champions League τις τελευταίες τρεις σεζόν: με Σερίφ το 2021/22 (1-2), Σαχτάρ το 2020/21 (2-3) και Κλαμπ Μπριζ το 2019/20 (2-2).

Σημαντική παραμένει η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τη Σέλτικ, ενώ εκτός είναι και ο Μιλιτάο.

Την ίδια στιγμή η πρεμιέρα της Λειψίας στην κορυφαία διοργάνωση ήταν δραματική, με τη Σαχτάρ να τη διασύρει στη Ρεντ Μπουλ Αρένα με 4-1, ήττα που οδήγησε και στην απόλυση του Ντομένικο Τεντέσκο. Τη θέση του πήρε ο Μάρκο Ρόζε, ο οποίος στο ντεμπούτο του στον πάγκο έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία, με τη Λειψία να επιβάλλεται της Ντόρτμουντ με 3-0.

Ο Γερμανός δεν έχει στη διάθεσή του τον μεσοεπιθετικό Ντάνι Όλμο και τον αμυντικό Κλόστερμαν.

Βλαχοδήμος κόντρα στη Γιουβέντους, Ζέκα - Οικονόμου απέναντι στη Σεβίλλη

Το πρόγραμμα της ημέρα έχει έντονο ελληνικό άρωμα, αφού η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα αντιμετωπίσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους και η Κοπεγχάγη των Μάριου Οικονόμου και Ζέκα θα υποδεχθεί τη Σεβίλλη.

Οι μπιανκονέρι ξεκίνησαν με το αριστερό στην πρεμιέρα των ομίλων, γνωρίζοντας την ήττα στο Παρκ Ντε Πρενς με 2-1 από την Παρί. Αντίθετα, οι "αετοί" επικράτησαν στο Ντα Λουζ με 2-0 της Μακάμπι Χάιφα και ψάχνουν ακόμα μία νίκη, που θα τους δώσει το προβάδισμα στον 8ο όμιλο.

Κοπεγχάγη και Σεβίλλη από την άλλη ηττήθηκαν αμφότερες στην 1η αγωνιστική των ομίλων, με τη Μάντσεστερ Σίτι να διαλέυει τους Ανδαλουσιανούς με 4-0 εκτός έδρας.

Βαριά ήταν και η ήττα που γνώρισε η Κοπεγχάγη των Ζέκα και Οικονόμου, με την Ντόρτμουντ να επικρατεί με 3-0.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

  • 19:45 Μίλαν - Ντινάμο Ζάγκρεμπ / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:45 Σαχτάρ - Σέλτικ / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Ρέιντζερς - Νάπολι / COSMOTE SPORT 4 HD
  • 22:00 Τσέλσι - Σάλτσμπουργκ / COSMOTE SPORT 7 HD
  • 22:00 Ρεάλ - Λειψία / MEGA και COSMOTE SPORT 2 HD
  • 22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Κοπεγχάγη - Σεβίλλη / COSMOTE SPORT 8 HD
  • 22:00 Γιουβέντους - Μπενφίκα / COSMOTE SPORT 5 HD
  • 22:00 Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν / COSMOTE SPORT 6 HD
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΛΕΙΨΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΕΒΙΛΛΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ