CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Αναβλήθηκε το Αταλάντα - Βιγιαρεάλ λόγω χιονόπτωσης

Champions League: Αναβλήθηκε το Αταλάντα - Βιγιαρεάλ λόγω χιονόπτωσης
PRINTSCREEN

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Βιγιαρεάλ αναβλήθηκε, όπως αποφασίστηκε από την UEFA, καθώς η χιονόπτωση δεν καθιστούσε δυνατή την έναρξη. Το ματς ορίστηκε να διεξαχθεί την Πέμπτη (13/8).

Αναβλήθηκε τελικά η αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League. Ο αγωνιστικός χώρος του "Ατλέτι Ατζούρι" ντύθηκε στα λευκά από το χιόνι που έπεσε λίγη ώρα πριν από τον αγώνα, ενώ οι διαιτητές έκαναν έλεγχο για να διαπιστώσουν αν η μπάλα κυλάει κανονικά κι αν ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί.

Λίγη ώρα πριν από την προγραμματισμένη εκκίνηση στις 22:00, ο διαιτητής και η UEFA αποφάσισαν να δώσουν ακόμη ένα περιθώριο 20 λεπτών, ώστε να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.

Με το χιόνι να μην σταματάει να πέφτει, πριν ακόμη συμπληρωθεί το απαιτούμενο 20λεπτο, αποφασίστηκε πως ο αγώνας δεν μπορούσε να ξεκινήσει. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει την Πέμπτη (13/8) το βράδυ, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η ώρα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ